in

Ριάνα: Μαζέψου – Η πρώτη φορά που η Ριρι έδειξε σημάδια αιδούς


Από αυτήν τα έχουμε δει όλα. Και μας τα έχει δείξει με τον πιο καυτό τρόπο που θα μπορούσε. Όχι αντιαισθητικά όπως η Μάιλι Σάιρους, ούτε με αναστολές όπως η Ρίτα Όρα που δείχνει το ντεκολτέ της, αλλά δεν πάει ποτέ παρακάτω.

Η Ριάνα είναι ερωτευμένη με το κορμί της, πρωτίστως, και αυτό το συναίσθημα το μοιράζεται με το κοινό κατά καιρούς όταν φωτογραφίζεται γυμνή ή όταν κυκλοφορεί σε δημόσιες εξόδους της με ρούχα που είναι ένας ανύπαρκτος φερετζές.

Θα περίμενε κανείς η Ριάνα να μην έχει αναστολές ή ντροπές. Κι όμως συνέβη. Η Ριάνα έδειξε για πρώτη φορά στην ζωή της ίχνος αιδούς μπροστά στους παπαράτσι. Προφανώς μετά από τόσα που έχουμε δει δεν είναι εύκολο να το πιστέψουμε και λογικά πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια της, αλλά δεν γίνεται να μην το παρατηρήσεις.

Διαφήμιση

Κατά την εμφάνιση της στο 10AK Southampton Club στην περιοχή Χάμπτονς, η Ριάνα θέλησε να το παίξει σεμνότυφη. Το διάφανο φόρεμα της με τις μαύρες ρίγες αποκάλυπτε για άλλη μια φορά το στήθος της. Εκείνη, μόλις είδε τους παπαράτσι να την φωτογραφίζουν έβαλε το χέρι της στο στήθος για να το καλύψει.

Μόνο που το τελευταίο διάστημα έχουμε μετρήσει τουλάχιστον 4 φορές που το στήθος της αποκαλυπτόταν και είναι κομμάτι δύσκολο να πειστούμε ότι της βγήκε έστω και μηχανικά μια κίνηση κάλυψης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ανδρούτσου: Θα γινει της Milf – Η πρώην «σύζυγος» του Χαϊκάλη και η αδερφή της κολάζουν με μαγιό

Βίκυ Κάβουρα: Δεν έβγαλε ούτε δάκρυ και όμως ήταν η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή της