in

Ριάνα και Σακίρα ημίγυμvες και ξαπλωμένες αγγίζουν η μία την άλλη

Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους ήταν αρκετή για να εξιτάρει τη φαντασία όλων των αντρών. ¨ηταν κάπου το 2014! Οι πρώτες φωτογραφίες του πρώτου τους single ανέβαζαν κατακόρυφα τη θερμοκρασία και γίνοντατ Viral.

Το επίσημο βίντεο κλιπ είναι χίλιες φορές πιο σέξι από αυτό που περίμενε όλος ο αντρικός πληθυσμός. Ριάνα και Σακίρα, Σακίρα και Ριάνα ημίγuμvες στο κρεβάτι!

Διαφήμιση

Οι επιρροές της Ριάνα είναι πανίσχυρες και φαίνεται πως και η Σακίρα υπέκυψε στην άκρατη ροπή της Ρίρι για πpoκλητικές πόζες και οι δυο τους συνθέτουν με διαφορά το πιο καuτό δίδυμο σε βίντεο κλιπ από το 2000 και μετά.

Οι δύο τραγουδίστριες ξαπλώνουν με τα μαγιό τους σε ένα ασπρόμαυρο στρώμα και αρχίζουν να πιάνουν η μία την άλλη στην περιοχή των γλouτών, με το βλέμμα να λέει πολλά και τα κοντινά της κάμερας να είναι συνεχή, ενώ σε κάποια στιγμή καπνίζει και πούρο η ατίθαση Ριάνα.

Μάλιστα, μοιράστηκε και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, με τις δυο τους να γελάνε και να περνάνε καλά, δείχνοντας ότι υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζενεβιέβ Μόρτον: Δόξα και τιμή στο Instagram – Τα γυμvά της βίντεο θα σε άφησουν άυπνο

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Τον γυμνάζει καλά – Η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ πέφτει στα 4 και βγάζει selfie φωτογραφία