in

Κατερίνα Στικούδη: Απογείωσε το μπλε ηλεκτρίκ, με ένα σέξι μίνι φόρεμα

Αγαπάτε και εσείς το μπλε, όπως εμείς; Όχι μόνο είναι απίστευτα κολακευτικό, αλλά είναι επίσης μια ευέλικτη και διαχρονική απόχρωση που ταιριάζει τέλεια σε κάθε εκδήλωση. Αυτή τη σεζόν, βλέπουμε σημαντικές αναφορές σε προηγούμενες δεκαετίες, όπως τις δεκαετίες του ’60 και του 2000, γεμάτες με λαμπερά χρώματα και ζωηρά μοτίβα. Υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για να δοκιμάσετε το μπλε, από μια απλή γαλάζια φούστα μέχρι ένα σκούρο μπλε παλτό.

Τίποτα δεν δηλώνει όμως τολμηρή επιλογή όπως το μπλε ηλεκτρίκ. Η Κατερίνα Στικούδη το τόλμησε, σε ένα καταπληκτικό μίνι φόρεμα, με μακριά μανίκια. Έχοντας χαλαρή γραμμή, το φόρεμα έχει σκισίματα στα πλαϊνά και προκαλεί όσο πρέπει, χωρίς να χάνει την κομψότητά του. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια το συνδύασε με γόβες, δημιουργώντας μια λαμπερή εμφάνιση.

Όσο για εσάς, με το ζωηρό μπλε ηλεκτρίκ θα γυρίσετε τα κεφάλια του κόσμου, και μάλιστα για τον σωστό λόγο. Αυτή είναι μια ευέλικτη απόχρωση, την οποία μπορείτε να φορέσετε με κοστούμι, μίνι φούστα και μπλούζα ή φόρεμα με λευκό τζάκετ. Για κάτι πιο έξτρα, συνδυάστε το με μια πιο ανοιχτή απόχρωση ή κάτι αντίθετο στον τροχό του χρώματος, όπως το κίτρινο, κάνοντας μια πραγματική δήλωση. Εναλλακτικά, προσθέστε έντονα αξεσουάρ, όπως ασημένια παπούτσια ή μια τσάντα.

Διαφήμιση

Το μυστικό στη ζωή είναι να ξεχωρίζετε, όπως κάνει και η Στικούδη.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Με χιουμοριστική διάθεση και αμακιγιάριστη, καληνύχτισε τους followers της με μία φωτογραφία

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ διάθεση και διχτυωτό καλσόν, παροτρύνει τους θαυμαστές της να κάνουν όνειρα