in

Ρεγγίνα Μακέδου: Βρέθηκε συμβατός δότης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών! – Τι λέει η ίδια για τη μάχη της με τη λευχαιμία

Δες τα Instagram Stories της – Το κορίτσι δίνει μαθήματα ψυχικής δύναμης και θάρρους

To κορίτσι-σύμβολο της ψυχικής δύναμης, η Ρεγγίνα Μακέδου, πριν λίγες μέρες εξομολογήθηκε πως η λευχαιμία, δυστυχώς, της χτύπησε ξανά την πόρτα και θα πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τα καλά νέα είναι πως βρέθηκε συμβατός δότης!

Συγκεκριμένα, χθες, Πέμπτη 28/4, η Ρεγγίνα Μακέδου ένα Q&Α στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απατώντας στις απορίες των θαυμαστών της σχετικά με τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία. Κάποιος τη ρώτησε «έχει βρεθεί συμβατός δότης;» με εκείνη να απαντά: «Από τα πρώτα νέα που γνωρίζω, είναι ότι ναι, έχει βρεθεί και έχει δεχθεί να έρθει, γιατί και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μία ζωή. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι δώρο είναι αυτό!».

Διαφήμιση

«Πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο αισιόδοξη; Πώς καταφέρνεις να αποβάλλεις το άγχος και τους φόβους;» ήταν μία άλλη ερώτηση που δέχθηκε η Ρεγγίνα Μακέδου και εξήγησε: «Θέλει πάρα πολλή δουλειά. Αυτή τη φορά, μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα πολύ, έπεσα πολύ, έκλαψα πολύ, με πείραξε και σωματικά πολύ. Θέλει πολλή δουλειά για να είσαι δυνατός».

Γιατί δεν έκανε μεταμόσχευση από την πρώτη φορά που εμφανίσθηκε η ασθένεια; «Την πρώτη φορά υπήρχε πλήρης ύφεση της ασθένειας, οπότε δεν χρειαζόταν. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω, αλλά τελικά υποτροπίασα».

Ρεγγίνα Μακέδου, θα τα καταφέρεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο θάνατος της ανιψιάς της και τα μαθήματα ζωής που πήρε

The Bachelor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Άννα Ζένιου, ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά