in

Εντυπωσίασαν η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή στη πρεμιέρα τους στο «Φως» (pics)

Στο «Φως» έκαναν πρεμιέρα το Σάββατο το βράδυ, η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή. Ένα σχήμα που υπόσχεται να διασκεδάσει την νυχτερινή Αθήνα το φετινό χειμώνα.

Οι δύο γυναίκες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους ανοίγοντας ένα νέο κύκλο πορείας στο κέντρο και το μόνο βέβαιο είναι πως τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Οι δυο καλλιτέχνιδες μπλέκουν τις υπέροχες φωνές τους και ερμηνεύουν διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια και ό,τι αξίζει να τραγουδηθεί σήμερα.

Διαφήμιση

Την έναρξη της βραδιάς την έκανε η Στέλλα Καλλή, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει στο ενεργητικό της πολλά τραγούδια, τα οποία έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και ταλαντούχα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και όχι άδικα. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Θέα» και την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου με τίτλο «Όλα μου τα σ’ αγαπώ» από την δισκογραφική εταιρεία «Cobalt Music» έρχεται να μετρήσει ακόμα μία σπουδαία συνεργασία. Αυτή με την Καίτη Γαρμπή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δίνει τη δική της λαϊκή νότα στο γυναικείο αυτό σχήμα ανεβάζοντας τη διασκέδασή μας, ενώ καταφέρνει να ξεχωρίσει με την αξιόλογη φωνή της και τη μοναδική elegant παρουσία της.

Στην συνέχεια ανέβηκε επάνω στην σκηνή η Καίτη Γαρμπή, η οποία από το πρώτο λεπτό «βούλιαξε» κυριολεκτικά το μαγαζί με τον κόσμο να την χειροκροτά ασταμάτητα και να της δείχνει την αγάπη του κάθε λεπτό. Πιο λαμπερή από ποτέ, τράβηξε την προσοχή του κοινού με την υπέροχη βαθιά φωνή της και το διαχρονικό της ρεπερτόριο διανθισμένο από τις πρόσφατες επιτυχίες της. Οι ζωντανές της εμφανίσεις είναι το πιο δυνατό της χαρτί και η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδεικνύει αυτό σε κάθε της βήμα. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά με τον ίδιο περήφανο και συγκινημένο να καμαρώνει από κάτω τη σύζυγό του.

Όσοι βρέθηκαν το πρώτο σαββατοκύριακο στο «Φως» έζησαν ευχάριστες μουσικές στιγμές με ατελείωτο χορό σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση. Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι άκρως απολαυστικός, αφού κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα, οι δρόμοι θα οδηγούν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Φως», όπου θα μας συντροφεύουν δύο αγαπημένες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση
καταγγελιες σδοε

Το ΣΔΟΕ… βγαίνει παγανιά: Στο στόχαστρο πάνω από ένα εκατομμύριο ύποπτα ΑΦΜ

Ανησυχία για την Nutella: Περιέχει συστατικά που προκαλούν καρκίνο;