in

Ράνια Κωστάκη: Την είχε σούζα; Χώρισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όταν…

Η Ράνια Κωστάκη είναι DJ και ραδιοφωνική παραγωγός. Κάνει ραδιόφωνο για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αισθαντικές φωνές στο ραδιόφωνο. Ο συνδυασμός φωνής και εκρηκτικού κορμιού δε; Σκέτη φαντασίωση

Για πολλά χρόνια ήταν με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Lιανό σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές των ερτζιανών.

Διαφήμιση

Μιλώντας για τα προσωπικά της αρκετές φορές έχει αναφερθεί στο τι ζητάει από έναν άντρα μαλάκες μια από τις μεγαλύτερες της σχέσεις της, αυτή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είναι μικρότερος της και όπως έχει πει υπάρχει ακόμα πολύ αγάπη μεταξύ τους, αλλά χώρισαν όταν έφτασαν στο σημείο να νιώθουν σαν αδέρφια.

Η Ράνια δήλωσε ότι ζητάει από έναν άντρα να είναι γλυκός και ντροπαλός και στην αρχή να κάνει λίγο τον μ@λάκα, αλλά και να έχει υπομονή.

Θέλει να έχουν χωριστά κρεβάτια, να έχουν τον χώρο τους, ενώ δεν ξεχνά ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας και ξέρει να…κάθεται σούζα μέσα στο σπίτι!

Λέτε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μην την ειχε σούζα την Κωστάκη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Plus size η Μαρία Μενούνος. Η φωτογραφία τότε που ήταν 20 κιλά παραπάνω ΤOYΜΠΑΝΟ

Φωτογραφίες – ΚΑΙ όμως γελούσε: Η ανέμελη Μαρία Κάλλας – Άτακτη και χαμογελαστή με μαγιό στα καλοκαίρια της