in

Ιωάννα Μαλέσκου: 3 υπέροχες αποχρώσεις του ροζ που θα λατρέψετε φόρεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Τηλεόραση

Το ροζ χρώμα έχει ανεβοκατεβάσματα στη δημοτικότητα όλα τα χρόνια. Αρχικά θεωρήθηκε ως γυναικείο χρώμα και έχει συσχετιστεί συνήθως με υπερ-θηλυκή και κοριτσίστικη αισθητική. Έχει επίσης υποστεί μεγάλη κριτική, που συχνά συνδέεται με το brand του «κακού κοριτσιού» ή της «χαζής ξανθιάς».

Ωστόσο, έκτοτε έχει υποστεί μια ριζική μεταμόρφωση, από ανθρώπους που θέλουν να γιορτάσουν την ομορφιά του. Σήμερα, το ροζ δεν έχει φύλο και δεν τηρεί το status quo, οπότε γιατί να το κάνετε εσείς; Είτε σας αρέσουν τα μονόχρωμα σύνολα, είτε αγαπάτε τις casual επιλογές, η Ιωάννα Μαλέσκου θα σας εμπνεύσει σίγουρα.

Νέον Ροζ

Διαφήμιση

Το να κάνετε μια δήλωση είναι εύκολο όταν φοράτε κάτι τόσο τολμηρό όσο το καυτό ροζ. Αυτή η φωτεινή απόχρωση είναι εντυπωσιακή, διασκεδαστική και ένας εξαιρετικός τρόπος για να φωτίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Βάλτε μια μοντέρνα πινελιά σε ένα κλασικό τζιν παντελόνι και ζιβάγκο, όπως η Μαλέσκου, για ένα συναρπαστικό ντύσιμο.

Παστέλ Ροζ

Τίποτα δεν λέει «κολακευτικό» όπως τα παστέλ. Οι απαλοί και βουτυρένιοι τόνοι αυτού του ροζ αποτελούν το τέλειο ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό ντύσιμο και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το φορέσετε. Οι ζακέτες και τα πουκάμισα με κουμπιά, όπως βλέπουμε και στην Μαλέσκου, φαίνονται όλα απίστευτα σε αυτή την ανοιχτόχρωμη απόχρωση και μπορείτε να τα εναλλάξετε με διαφορετικές σιλουέτες στο κάτω μέρος για μια ευέλικτη εμφάνιση.

Dusty Ροζ

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποπνέει κομψότητα και θηλυκότητα μέσα σε ένα “σκονισμένο” ροζ σύνολο. Αυτή η απαλή και λεπτή απόχρωση λατρεύεται από πολλούς, χάρη στην ευελιξία της. Ολοκληρώστε το με ένα ζευγάρι killer nude γόβες και μια τσάντα ώμου. Είναι μια υπέροχη επιλογή για να το φορέσετε στο γραφείο, για δείπνο με φίλους ή σε μια μίνι φωτογράφηση για το Instagram σας. Ποιος ξέρει, αυτή μπορεί να είναι η νέα σας αγαπημένη επιλογή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ντρου Μπάριμορ χωρίς μακιγιάζ! Η φωτογραφία μετά τα γενέθλια και το Video που την καίει. Πόσο τσαπατσούλα πια

Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει τι τρώει η κορούλα της που έγινε δέκα μηνών