in

Μαρία Κορινθίου: Την ώρα που γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, η ηθοποιός περνά το δικό της μήνυμα για τη ζωή, την ανθρώπινη σκέψη και ψυχή

«Η διαφορά μας με τα ζώα είναι ότι μπορούμε συνειδητά να ορίσουμε την σκέψη μας» τονίζει η δημοφιλής καλλιτέχνιδα

Δραματικές ώρες βιώνει ο ουκρανικός λαός. Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Κίεβο βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις και εντός της ημέρας αναμένεται να μπουν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Οι ουκρανικές Αρχές καλούν τους πολίτες να αντισταθούν με κοκτέιλ μολότοφ και να προστατευθούν σε καταφύγια.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2, έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή. Πανικός επικρατεί στις παγκόσμιες αγορές, με τα χρηματιστήρια να καταγράφουν σημαντική πτώση και την τιμή των πρώτων υλών και των σιτηρών να εκτοξεύεται. Το πετρέλαιο ξεπέρασε επίσης τα 100 δολάρια το βαρέλι, για πρώτη φορά από το 2014. Η Δύση ξεσηκώνεται και υπόσχεται σκληρές κυρώσεις στη Ρωσία.

Την ίδια ώρα, πολλοί celebrities εκφράζουν τη θλίψη της για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, μεταξύ αυτών και η Μαρία Κορινθίου. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 24/2, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρας Σκέψης -που ήταν την Τρίτη 22 Φεβρουάριου-, η 42χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα άσπρο, κεντητό μαντήλι στο κεφάλι της.

Διαφήμιση

«Πριν δύο μέρες ήτανε η παγκόσμια ημέρα σκέψης 22.2

Ό,τι είμαστε, ό,τι φέρουμε σαν άνθρωποι είναι οι σκέψεις μας. Σε έναν συμπαντικό κόσμο, γεννημένοι με ενέργεια και εσωτερική δύναμη, χτίζουμε τον κόσμο μας βάσει των σκέψεών μας, συνειδητές και υποσυνείδητες.

Η διαφορά με τα ζώα είναι ότι συνειδητά μπορούμε να ορίσουμε την σκέψη μας, άρα κατ’ επέκταση και την ποιότητα της ζωής μας. Το συνειδητό είναι το μυαλό μας και τρέφει το υποσυνείδητό μας, που είναι η καρδιά μας, η ψυχή μας και λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Η δύναμη του υποσυνείδητου είναι τεράστια! Πρέπει, όμως, να το “τρέφεις” σωστά, να το φροντίζεις σαν έναν σπόρο που τον καλλιεργείς. Από εσένα εξαρτάται αν θα το φυτέψεις σε γόνιμο, έφορο έδαφος ή σε βαλτώδες, τραχύ.

Το σύμπαν παίρνει εντολή. Βεβαιώσου ότι του δίνεις την σωστή πληροφορία, το σωστό σπόρο» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Κορινθίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
kendall jenner red hair

Kendall Jenner: Εμφανίστηκε με νέο φλογερό χρώμα στα μαλλιά

Gigi Hadid: Τα λαχούρια είναι το must have της φετινής σεζόν