in

J2US: Ποιο ζευγάρι επιστρέφει στο σόου. Τους περιμένει ο Νίκος Κοκλώνης

Το just the two of us έχει καταφέρει τα Σάββατα το βράδυ με μία τηλεθέαση γύρω στο 13 με 17% να κρατάει συντροφιά σε αρκετούς τηλεθεατές οι οποίοι προτιμούν να μείνουν μέσα!

Είναι ένα λαμπερό σόου όπου διάφοροι celebrity γίνονται ζευγάρι με έναν επαγγελματία τραγουδιστή και και μαζί προσπαθούν να ερμηνεύσουν καλά ένα τραγούδι το οποίο τους δίνεται!

Τα ζευγάρια βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή αλλά και από την ψηφοφορία του κόσμου.

Διαφήμιση

Το ζευγάρι που συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το σοου!

Φέτος όμως για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε ένα ζευγάρι που έχει ήδη αποχωρήσει να επιστρέψει. Το κοινό θα αποφασίσει για αυτό. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν και μέχρι αύριο το μεσημέρι το ζευγάρι που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό θα τραγουδήσει ξανά το Σάββατο το βράδυ!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ζευγάρι που έχει τις περισσότερες ψήφους και Πιθανότατα θα επιστρέψει είναι η Σούπερ Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM Γερμανίας: Τέλος τα γυρίσματα η Χάιντι Κλουμ εγκατέλειψε τη Μύκονο! ΔΕΣ πως μπήκε στο αεροπλάνο

Ιωάννα Τούνη: Μάζεψε τα πρόβατα ξανά. Θυμάστε που έφευγαν οι followers για τους Παξούς; Δες πόσους έχει σήμερα