Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Μάι 16, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > Quiz: Το αγοράκι της φωτογραφίας από τη Ζανζιβάρη, έγινε παγκόσμιος θρύλος. Τον αναγνωρίζεις;
news

Quiz: Το αγοράκι της φωτογραφίας από τη Ζανζιβάρη, έγινε παγκόσμιος θρύλος. Τον αναγνωρίζεις;

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 21 Μαρτίου, 2024 5:46 μμ
Νάσος Μπετούγιας
Published 21 Μαρτίου, 2024
Share
Freddie Mercury
SHARE

Γεννημένος ως Φαρόκ Μπουλσάρα στις 5 Σεπτεμβρίου 1946, ο Φρέντι Μέρκιουρι υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές και στιχουργούς στην ιστορία της ροκ μουσικής. Ξεκινώντας την καριέρα του με το συγκρότημα Queen, ο Μέρκιουρι γοήτευσε το κοινό με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία, την αξεπέραστη φωνή του και τα διαχρονικά τραγούδια που συνέθεσε.

Μεγαλωμένος στην Ζανζιβάρη, ο Μέρκιουρι ήρθε σε επαφή με τη μουσική από νεαρή ηλικία. Μετά την μετακόμισή του στο Λονδίνο, σπούδασε τέχνη και design, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τη μουσική. Το 1970, ίδρυσε τους Queen, μαζί με τον κιθαρίστα Brian May, τον μπασίστα John Deacon και τον ντράμερ Roger Taylor.

Η καριέρα του με τους Queen εκτοξεύτηκε στα ύψη, με τον Μέρκιουρι να ηγείται της μπάντας σε μια σειρά από αξέχαστες επιτυχίες, όπως “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “We Are the Champions” και “Radio Ga Ga”.

Εκτός από την μουσική του ιδιοφυΐα, ο Μέρκιουρι έγινε γνωστός και για την θεατρική του παρουσία επί σκηνής, την αστείρευτη ενέργεια και την flamboyant persona του.

Δυστυχώς, η ζωή του Μέρκιουρι έσβησε πρόωρα στις 24 Νοεμβρίου 1991, σε ηλικία 45 ετών, από επιπλοκές του AIDS.

Παρόλο που έφυγε νωρίς, η κληρονομιά του Φρέντι Μέρκιουρι παραμένει ζωντανή. Η μουσική του συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ η θρυλική του σκηνική παρουσία και η αστείρευτη ενέργειά του τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους αδιαμφισβήτητους θρύλους της ροκ μουσικής.

Follow Koolnews.gr στο Google News

TAGGED:ΖανζιβάρηΦρέντι Μέρκιουριφωτογραφία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
21°C
Athens
broken clouds
22° _ 20°
61%
3 km/h
Πα
24 °C
Σα
26 °C
Κυ
26 °C
Δε
25 °C
Τρ
26 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Καμία ελπίδα σύμφωνα με τα στοιχήματα για την Ελλάδα και την Κλαυδία στην Eurovision 2025

Kool Team
3 Min Read

2015: Το τραγούδι που “απέτυχε” στη Eurovision – αλλά έγινε διαχρονικό hit στην Ελλάδα και το ακούς ακόμα

Αντώνης-Σωτήρης Στάμος
1 Min Read

Eurovision τηλεθέαση: H Klavdia ενθουσίασε το κοινό και χάρισε στην Ελλάδα μια εντυπωσιακή πρόκριση

Kool Team
3 Min Read

Τελεία και Kayla Simmons: Η θεά επέστρεψε -η πιο σέξι σταρ του βόλεϊ μαγεύει με τις εμφανίσεις της

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

Sports

Τι ώρα φτάνει στην Αθήνα ο Παναθηναικός; Κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

3 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Γέφυρα Πηνειού: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

3 Min Read
news

Viral Video: Η 88χρονη που κάνει γυμναστική και ρίχνει το internet

0 Min Read
news

«Δόντια δράκου» απέναντι στα ρωσικά άρματα μάχης: Η Βαλτική θωρακίζεται. Πόσο αποτελεσματικά είναι;

3 Min Read
Η ζωή έχει αρκετές δυσκολίες και σε αρκετές περιπτώσεις είναι και άδικη για ορισμένους ανθρώπους, που απογοητεύονται, βλέποντας τις προσπάθειές τους να πηγαίνουν στράφι, παρά τα προσόντα και τις ικανότητές τους, αφού όλο και κάτι θα πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κόπιασαν άλλοι. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι τους αξίζουν τα πάντα και όταν δεν τα παίρνουν γίνονται πικρόχολοι. Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους θα στάξει δηλητήριο και γιατί: 1. ΛΕΩΝ Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Σκορπιός είναι από εκείνους που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ρίχνει όλη την ενέργειά του εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν του βγει όπως το έχει στο μυαλό του, γίνεται πυρ και μανία, κακός και ενίοτε άδικα, καθώς πιστεύει ότι η σκληρή του δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο τέταρτος της «παρέας» που γίνεται πικρόχολος είναι ο Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά του γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργειά του και την προσωπική του ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά του και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη του κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος άλλος με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία ο ίδιος εργάστηκε.
news

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο πικρόχολα ζώδια – Η γλώσσα τους στάζει δηλητήριο!

3 Min Read
news

Κρυπτονομίσματα: Τα τελευταία νέα για το πι και οι διαφορές από το μπιτκοιν

12 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Πρώτα άρχισε τα κοντινά από μπροστά και μετά τα ΖΟΥΜ από πίσω. Η φωτογραφία με μαγιό που ζούμαρε στο σωστό σημείο

1 Min Read
Lifestyle

Ευτυχισμένη μητέρα η Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του νεογέννητου γιου της και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?