in

Pretty Woman στα Τρίκαλα: Πήγε σε οίκο ανοχής και τώρα την παντρεύεται. Ποιοι είναι στους ρόλους Τζούλια Ρόμπερτς – Ρίτσαρντ Γκιρ


Ένα δημοσίευμα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του ίντερνετ και σύμφωνα με αυτό ένας πελάτης οίκο ανοχής στα Τρίκαλα πρόκειται να παντρευτεί τη γυναίκα που εκδιδόταν εκεί.

Πρόκειται όμως για μία FAKE είδηση με στόχο να προωθήσουν site που παίρνει λεφτά διαφημίζοντας οίκους ανοχής, στο οποίο μάλιστα site δεν υπάρχει ηλικιακή σήμανση!

Για το λόγο αυτό γράφουνε φανταστικές ιστορίες και καλούν τον κόσμο να κάνουν κλικ στους συνδέσμους οι οποίοι μεταφέρουν τους χρήστες σε site με μπουρδέλα!

Διαφήμιση

Το ψεύτικο δημοσίευμα αναφέρει

Όταν έμπαινε ως πελάτης στον οίκο ανοχής των Τρικάλων, σίγουρα δεν φανταζόταν τα σχέδια της μοίρας. Εκείνη είχε φτάσει στα Τρίκαλα λίγες μέρες νωρίτερα…

Μια σπάνια ιστορία αγάπης, έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στα Τρίκαλα και στους κόλπους του διαδικτύου.

Νεαρή γυναίκα που ήρθε για να εργαστεί σε οίκο ανοχής της περιοχής, αγάπησε σφόδρα Τρικαλινό τον οποίο γνώρισε αρχικά ως πελάτη.

Εγκατέλειψε τα πάντα και τον ακολούθησε, νιώθοντας πραγματική αγάπη και στοργή. Πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζο Μπάιντεν: Όταν έχασε το γιό του από καρκίνο στον εγκέφαλο

Ελ Μακφέρσον: Το κορμί κάνει κάθε μέρα τεστ ούρων. Αν μάθεις το λόγο θα πας φαρμακείο και εσυ