in ,

ΠΟΣΑ γατάκια γεννιούνται από μια αδέσποτη αστείρωτη γάτα σε 5 χρόνια; ΜΑΘΕ και ΣΤΕΙΡΩΣΕ

Εσείς γνωρίζετε πόσα γατάκια μπορούν να γεννηθούν από μια αστείρωτη γάτα και τους απογόνους της μέσα σε πέντε χρόνια;
Στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού και κυρίως των παιδιών σε ό,τι αφορά στα αδέσποτα η Animal Action Hellas ξεκινά μια ακόμη καμπάνια ενημέρωσης με την προώθηση του υπέροχου animated video “Love Cats”.
Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που δημιουργήθηκε από φίλους και εθελοντές της οργάνωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, και πιο συγκεκριμένα τις γάτες, αλλά και να ενημερώσει για τα οφέλη της στείρωσης. Παράλληλα, το video καλεί το κοινό να επικοινωνεί με τους δήμους για την φροντίδα και την στείρωση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται εντός των ορίων τους, όπως είναι και η νόμιμη υποχρέωσή τους.
Το σποτ θα μεταδίδεται δωρεάν από όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας καθ’όλη την διάρκεια του Αυγούστου.
Δείτε το video εδώ:


Ενημερωθείτε για το έργο της Animal Action Hellas και για το πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε μέσα από το website της οργάνωσης http://www.animalactiongreece.gr ή από την σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/AnimalAction

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Πως την ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ έτσι: Πιτμπουλ κάνει κομμάτια τίγρη. ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ Viral ΒΙΝΤΕΟ

Πως την ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ έτσι: Πιτμπουλ κάνει κομμάτια τίγρη. ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ Viral ΒΙΝΤΕΟ

Έλενα Πιερίδου

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Θυμάσαι την Έλενα Πιερίδου; Μας δειχνει το…. ΓΑΤΑΚΙ της