in

Ποιος Χουάν Κάρλος; 9 διάσημοι που δεν άφησαν ούτε θηλυκιά γάτα + Bonus o Γιάννης Σπαλιάρας

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Χουάν Κάρλος ότι έχει πάει στη ζωή του με πάνω από 1.500 γυναίκες που έγινε από τη συγγραφέα Πιλάρ Έιρ με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τον θρόνο του ισπανικού βασιλείου, ανέδειξε μια πτυχή του τέως πλέον βασιλιά που δεν τη γνωρίζαμε.

Αλλά ο Χουάν Κάρλος αυτή τη στιγμή με τις πάνω από 1.500 κατακτήσεις δεν είναι παρά προτελευταίος σε μια λίστα με ηθοποιούς και εν γένει διάσημους άνδρες που το έλεγε η περδικούλα τους και όσο ήταν ακόμα στα ντουζένια τους- κάποιοι συνεχίζουν μέχρι σήμερα- δεν άφησαν θηλυκιά γάτα που να τους ξεφύγει. Και δεν αισθάνονται καθόλου ντροπή να το πουν και να το διαλαλήσουν. Ένας από αυτούς έχει πάει με πάνω από 12.000 γυναίκες, ήτοι σημαίνει μία κάθε μέρα. Σε άλλους πάλι η καταμέτρηση είναι δύσκολη καθώς οι κοπέλες είναι τόσες πολλές ων ουκ έστιν αριθμός.

Διαφήμιση

Χιου Χέφνερ

Τα λόγια για τον αγέραστο και αειθαλή Χιου περιττεύουν. Κάθε τρίμηνο άλλαζε και κουνελάκι, είχε παντρευτεί και χωρίσει απειράριθμες φορές και ποιος ξέρει πόσες είχαν επισκφθεί ακόμα τη βίλα του για μία μόνο βραδιά. Όλα αυτά τα χρόνια θα είχε ξεπεράσει το δεκαχίλαρο ο Χέφνερ

Διαφήμιση

Λεονάρντο ντι Κάπριο

Στη θέση του θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ ή τον Τζουντ Λο, αλλά είχε ένα ισχνό προβάδισμα. Πιο παλιά είχε σχέσεις που κρατούσαν ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά εδώ και μερικά χρόνια τον βλέπουμε κάθε μήνα και με άλλη στο σκάφος του. Σε σχέση με τους άλλους είναι στα χαμηλά αφού πλησιάζει τις 200 μετά βίας.

Γουόρεν Μπίτι

Στα 84 του έχει ζήσει 30,600 μέρες χονδρικά. Με πάνω από 12.000 ερωμένες. Βγάλε να φτασει τα 16-18 κάθε 2 μέρες και μία βγάζουν τα μαθηματικά

Διαφήμιση

Τζος Χάρτνετ

Ριάνα, Κέλι Κλάρκσον, Τζούλια Στάιλς, Νάταλι Ιμπρούλια, Κίρστεν Ντανστ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σιένα Μίλλερ, Πενέλοπε Κρουζ, Έλενα Κρίστενσεν, Μίσα Μπάρτον, Αμάντα Σίφριντ, Ζιζέλ και η καταμέτρηση συνεχίζεται με τις άσημες φίλες του Τζος. Απλώνει δίχτυ (net) στην καρδιά (heart) της γυναίκας ο Χάρτνετ.

Τσάρλι Σιν

Το ποτό και το σεξ είναι τα δύο σημαντικότερα στη ζωή του. Ο οξύθυμος Τσάρλι παντρεύτηκε μια πορνοστάρ, αλλά πριν από αυτήν υπήρξαν περίπου 5.000 που πέρασαν από την κλίνη του. Έχει την αμαρτία στο αίμα του και στο… όνομα

Διαφήμιση

Ζορζ Σιμενόν

Μπορεί να έχει πεθάνει, όμως όλοι εμείς θέλουμε 100 ζωές για να πάμε με όσες γυναίκες έχει πάει. Πάνω από 10.000 λένε κάποιοι, για την ακρίβεια κάποιος έβγαλε αυτόν τον αριθμό όταν ο Ζορζ του είπε ότι πήγαινε με 2 και 3 γυναίκες την εβδομάδα.

Τζακ Νίκολσον

Οι διάσημες ερωμένες του αγγίζουν τις 10, εκ των οποίων με τις 5 έχει 6 παιδιά. Ο αστικός μύθος λέει ότι πάνω από 2.000 γυναίκες έχουν αναστενάξει στα κρεβάτια του Τζακ.

Πέτρος Τατσόπουλος

Διαφήμιση

Κατά δήλωσή του έχει πάρει τη μισή Αθήνα, οπότε θα έχει πάει με 2-3 εκατομμύρια γυναίκες…

Εκτος συναγωνισμού ο Γιάννης Σπαλιάρας

Γιαννης σπαλιαρας

Κάπου στο 2015 που σταμάτησε στον κόφτη είχε 4000.
Βάλε 6 χρόνια πλην κάτι μήνες στο survivor που ήταν με την καρύδα στο χέρι κάτσε με τη μέθοδο των τριών και κάνε πράξεις!

Κανα τάληρο εύκολα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γρηγόρης Πετράκος: ΘΡΗΝΟΣ Διασωληνώθηκαν τα όνειρά του για Βουλή

Πριν γίνει μάνα: Η Κατερίνα Στικούδη με κολασμένο μπραζίλιαν. Φωτογραφία ύμνος!