in

Ποιος Άκης Πετρετζίκης; H Emma Glover φτιάχνει ΓYMNH κέικ σοκολάτας και για τελείωμα γλύφει και το χτυπητήρι

Η Emma Glover, η σέξι Βρετανίδα που τρελαίνει τα απανταχού αρσενικά με κάθε της εμφάνιση, φαίνεται πως εκτός από… σεξοβόμβα είναι και καλή νοικοκυρά, καθώς ποζάρει γuμνή στην κουζίνα της, φορώντας τίποτα άλλο πέραν μιας μικροσκοπικής ποδιάς.

Η μελαχροινή καλλονή δεν δίστασε να λερωθεί για να πετύχει το κέικ της, και φορώντας την ποδιά που καλύπτει μονάχα τα επίμαχα σημεία, έδωσε… άλλο νόημα στην έννοια της μαγειρικής.

Διαφήμιση

Όπως θα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Glover δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κυκλοφορεί γuμνή και να δείχνει το σώμα της.

Άλλωστε, η ίδια στην προσωπική της σελίδα, θέλοντας να συστήσει τον εαυτό της στον κόσμο, γράφει:

«Είμαι μοντέλο, όχι μοντέλο του τύπου που λιμοκτονεί και είναι κοκαλιάρικο, αλλά αυτού που λατρεύει να τρώει πίτσα. Αγαπώ τη δουλειά μου, δουλεύω πολύ σκληρά και απλώς θέλω να γίνω όσο πιο επιτυχημένη μπορώ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κάιλι Τζένερ,

Κάιλι Τζένερ: Η πρώτη φωτογραφία που έσβησε την Κιμ Καρντάσιαν. Με καυτά στιγμιότυπα σε εκπλήσσει και πάλι με τις καμπύλες της

Χαλκίδα: ΣΟΚ έβαλε γράσο σε όλη την πλατεία γιατί τον ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν – Φωτογραφία