in

Ποια Μύκονος; Δες πόσο έφτασε η ξαπλώστρα για μπάνιο σε Σούνιο και Αλεποχώρι


Ακρίβεια Σοκ στην Τιμή της Ξαπλώστρας: Από τη Μύκονο στο Σούνιο θες 3 ημερομίσθια για 2 ώρες απόλαυσης

Θύελλα από υψηλές τιμές χτυπά τις παραλίες της χώρας μας, από την Μύκονο μέχρι το Σούνιο. Η αξία μιας ξαπλώστρας φτάνει στα ύψη, με τιμές που αγγίζουν και τα 100 ευρώ!

Οι επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν τις πανέμορφες ελληνικές παραλίες αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι.
Το κόστος για ένα σετ ξαπλώστρες σε δημοφιλείς προορισμούς της Αττικής όπως το Αμπελοχώρι και το Σούνιο έχει φτάσει σε απαράδεκτα υψηλά επίπεδα και αγγίζουν επίπεδα Μυκόνου.

Διαφήμιση

Οι τιμές έχουν ανοδική πορεία και κατακόρυφη αύξηση , ενώ οι τοπικές αρχές φαίνεται να έχουν αδυναμία στο να τις περιορίσουν καθώς οι επιχειρηματίες αυξάνουν τις τιμές μέρα με την ημέρα

Είναι σαφές πως η κατάσταση απαιτεί άμεση προσοχή. Η ελληνική φιλοξενία και η απόλαυση των φυσικών ομορφιών της χώρας μας δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Στα social έχει ξεκινήσει ήδη εκστρατεία με στόχο ότι έχει φτάσει πλέον καιρός να επαναφέρουμε την αληθινή αξία της ελληνικής φιλοξενίας, η οποία δεν θα πρέπει να μετριέται σε υπέρογκες τιμές.

Δες αναλυτικά στο Video τις τιμές για μία ξαπλώστρα στις παραλίες.



Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πρίγκιπας Χάρι: Στη μάχη με τον όμιλο “Mirror” σε ιστορική δικαστική αναμέτρηση μετά το 1891

Έρχεται Ελλάδα και σαρώνει: Αυτό είναι το Τούρκικο ηλεκτρικό τρακτέρ σε εκπληκτική τιμή