in

Ποια Κιάρα Φερράνι; Η Sara Underwood απο ΡΙaymate to 2007 έγινε η πιο σέξι travel blogger σε όλη τη Γη

Πήρε μέρος στα καλλιστεία και αναδείχθηκε Plαymate of the Year το 2007… Σήμερα όμως έχει το πιο σέξι ταξιδιωτικό blog που υπάρχει σε όλη τη γη

Οι φήμη που απόκτησε ως κουνελάκι δεν φαίνεται να έφτανε στην Sara Underwood που γυρίζει διάφορα εξωτικά μέρη στον κόσμο και τρελαίνει τους ακόλουθούς τις με τις πικάντικές φωτογραφίες και τα βίντεο.

Η 37χρονη, μοντέλο και ηθοποιός αλλά και travel blogger πλεόν, έχει λιαστεί σε διάφορα εξωτικά μέρη, τραβώντας την προσοχή, αφού η φωτογραφίες της είναι ιδιαίτερα τολμηρές.

Διαφήμιση

Ποζάρει τοπλες, με στρiνγκ, με μικροσκοπικά μαγιό μπικίνι δίπλα στην θάλασσα ή σε άλλα μέρη, πάντα με νάζι, πpoκαλώντας τους θαυμαστές της.

Μέσα από τα ταξίδια της εκτός από την σέξι πλευρά, βγάζει μια δόση χιούμορ και μια γλυκιά διάθεση, που την έχει κάνει ακόμα πιο δημοφιλή.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το PΙαyboy to 2005, ενώ ήταν PΙαymate του μήνα τον Ιούλιο του 2006 και PΙαymate της χρονιάς το 2007.

Τώρα, οι αισθησιακές φωτογραφίες της έχουν… προσελκύσει περίπου 8,7 εκατομμύρια followers στο Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

70 ετών Boeing B-52 Stratofortress απογειώνεται σχεδόν ΚΑΘΕΤΑ με τέρμα τις μηχανές – Viral βίντεο

“Καρφώθηκε” η Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για fake τηλεφωνήματα στην τηλεόραση και αυτή βγήκε να απολογηθεί