in

Ποια Μπριζίτ Μπαρντό; Έχεις δει την Άνα Έβερς; Η απόλυτη σωσίας ΟΛΟΓΥΜΝΗ θα σε στεγνώσει. Η απαγορευμένη φωτογραφία

Η Ιστορική φωτογραφία που διέλυσε το Instagram. Και για να τη δούμε θα πάμε μερικά χρόνια πίσω!

Εντυπωσιακή και ακαταμάχητη, η Anna Ewers, φωτογραφήθηκε το 2013  για το γνωστό γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar», θυμίζοντας σε αρκετές πόζες την Μπριζίτ Μπαρντό!

Η 22χρονη τότε ξανθιά, άλλωστε, είχει από πολλούς χαρακτηριστεί ως η Γερμανίδα Μπριζίτ, κάτι που η ίδια θεωρεί ιδιαίτερα κολακευτικό. Το μοντέλο είχε ήδη ένα πλούσιο βιογραφικό, παρά το νεαρό της ηλικίας της, που περιλαμβάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας και φωτογραφήσεις για editorials μόδας.

Διαφήμιση

Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2014 η Άνα Έβερς εμφανίστηκε σε 37 fashion shows, αριθμό ρεκόρ για μοντέλο. Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της ήταν η φωτογράφησή της για το δημοφιλές Pirelli Calendar 2015.

Η Άννα αποτελούσε τότε το αγαπημένο κορίτσι της Vogue ενώ στο βιογραφικό της μεγάλες συνεργασίες με ηχηρά ονόματα και διάσημους οίκους.

Η Γερμανίδα καλλονή περπατάει στις πασαρέλες από τα 16 της, αλλά έγινε ιδιαίτερα γνωστή καθώς ήταν το μοντέλο που εμφανίστηκε γυμνή και υπερβολικά σέξι στην αμφιλεγόμενη καμπάνια των τζιν Αλεξάντερ Γουάνγκ.

ΔΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μύρισε… νησί – Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι με φέτα

Χέιλι Κλόσον: Η Φωτογραφία σαν λολίτα στα 4 που της εκτόξευσε την καριέρα