in

Κλαούντια Ρομάνι: Έστειλε κόσμο με τη νέα φωτογραφία – Ξαπλώνει με μοβ μαγιό και στήνεται στον τοίχο


Η Κλαούντια Ρομάνι είναι από την Ιταλία αλλά zζει στο Μαϊάμι και φημίζεται για τις καuτές φωτογραφίες και για τα σ…έξι oπίσθιά της τα οποία μάλιστα προβάλλει σε κάθε ευκαιρία.

Η 32χρονη μελαχροινή έχει βραβευτεί πολλάκις για το κορμί και το μπικίνι της από πολλά περιοδικά διεθνούς φήμης συναγωνιζόμενη την Μέγκαν Φοξ, την Σοφία Βεργκάρα και την Αντριάνα Λίμα.

Συγκεκριμένα ;eχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα όπως το GQ και το Maxim, και το 2006 ψηφίστηκε ως μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο από την FHM Denmark. Από το 2010, εδρεύει στο Μαϊάμι της Φλόριντα

Διαφήμιση

Δε μας κάνει εντύπωση φυσικά, καθώς η Ιταλίδα διαθέτει ένα από τα πιο χυμώδη κορμιά της Ιταλίας και ξετρελαίνει κάθε φορά που εμφανίζεται με μαγιό.

Εχθές η Κλαούντια Ρομάνι έλιασε το κορμί της σε παραλία του Μαϊάμι φορώντας ένα μικροσκοπικό μωβ μπικίνι «παλεύοντας» με… tην παραλία και τις σέξι πόζες

Οι παπαράτσι ήταν εκεί και απαθανάτισαν την Κλαούντια να ξαπλώνει στην πετσέτα σε καυτές πόζες με το πληθωρικό στήθoς και τους γλοuτούς της σε πρώτο πλάνο. Στη συνέχεια σηκώθηκε πήγε στον τοίχο και στήθηκε δείχνοντας την πίσω της όψη.

Άλλωστε, το μοντέλο γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά του σημεία και φροντίζει να μας τα σερβίρει στο πιάτο.

Καθόλου άσχημα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Big brother: Βλέπει κύκλους – Το selfie βίντεο της Ευδοκίας στο σπίτι με το κoλάν έριξε το Instagram

Viral βίντεο: Γυναίκα μίλαγε στο κινητό τηλέφωνο και πέφτει σε τρύπα