in

Πέτρος Κουσουλός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επεδίωκε να ρίξει την ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη»

Όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος για τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τα οποία φέρεται να έκανε η 33χρονη

Στο πλατό του «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/5 ο Πέτρος Κουσουλός και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θρίλερ της Πάτρας, υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς. Τοποθετήθηκε, μάλιστα, για τα μυστηριώδη ανώνυμα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-LIVE».

Ερωτηθείς αν ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο διατηρούν επικοινωνία, του σχολίασε κάτι σχετικά με τα περίεργα τηλεφωνήματα, ο μάχιμος δημοσιογράφος σημείωσε:

Διαφήμιση

«Τι να πει ο άνθρωπος… Ότι η σύζυγός του με κάποιο άλλο πρόσωπο, γιατί δεν ξέρουμε εάν ήταν μόνο η σύζυγός του ή και κάποιος άλλος μαζί της, παίρνανε τηλέφωνα και κάνανε φάρσες; Αυτό δεν είναι φάρσα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό το οποίο συνέβη. Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος. Όταν παίρνεις τη δημοσιογράφο και λες “για να δείτε τι έχει γίνει με την Τζωρτζίνα, ψάξτε να δείτε πού μένει ο Μάνος Δασκαλάκης”, σημαίνει ότι υποδεικνύεις ότι δεν είναι το γονιδιακό το οποίο έψαχνες.

Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο το ζευγάρι εμφανιζόταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ως ενωμένο χέρι –χέρι, και στην κηδεία είχε πάει χέρι-χέρι, και από πίσω αποκαλύπτεται ότι η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλήσει την ευθύνη στον σύζυγό της και να δημιουργήσει προφανώς πρόβλημα στο νέο ζευγάρι».

Νέο ζευγάρι εννοεί ο Πέτρος Κουσουλός τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του σύντροφο, αφού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκονταν σε διάσταση από τότε και είχε προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, παρά τον χαμό των τριών παιδιών του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ξεκινά σήμερα η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη – Τον κατηγορεί για βιοπραγία

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Χαλαρή και ξαπλωμένη, διαφημίζει μαγιό και το θανατηφόρο κορμί της αναστατώνει