in

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στην πολυαναμενόμενη δίκη του

ÌÅÃÁÑÏ ÌÏÕÓÉÊÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÁÑÁÓÔÁÓÇ "ÁÐÁÔÅÙÍÅÓ ÊÁÉ ÔÆÅÍÔËÅÌÅÍ" / ÌÐÅÆÏÓ / ÖÉËÉÐÐÉÄÇÓ

Σήμερα Παρασκευή (18.3.2022) ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καθώς αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και αδικήματα, συνδεόμενα με την άσκηση σεξουαλικής βίας.

Στις 9 το πρωί κατέφτασαν μάλιστα στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα και Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο ίδιος δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για λόγους υγείας και θα ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.

Διαφήμιση

«Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο κύριος κατηγορούμενος μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη, και θα ζητήσω διακοπή. Ύστερα, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς τον Φιλιππίδη εκεί, θα είναι παρωδία» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι σε κάθε περίπτωση πάντως η δίκη αναμένεται να διαρκέσει αρκετές συνεδριάσεις, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Αναμένουμε να δούμε πότε θα εμφανιστεί και ο ίδιος ο Φιλιππίδης.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
μάρκος σεφερλής

Μάρκος Σεφερλής: Έφαγε κέρατο μέσα στο ίδιο του το ΘΕΑΤΡΟ. Αδιανόητο αλλά συνέβη. Τον ΑΠΑΤΗΣΕ η ΓΥΝΑΙΚΑ του!

Αλεξάντρα Νταντάριο: Το απίστευτο κόλπο της για να βγάζει σέλφι φωτογραφίες