in

Camila Cabello: Το βρεγμένο φόρεμα και οι αποκαλύψεις έφεραν 4 εκατομμύρια likes

Μισή Μεξικάνα μισή Κουβανή, μεγαλωμένη στο Μαϊάμι, η Καμίλα Καμπέγιο είδε την καριέρα της να απογειώνεται όταν το 2019 με το τραγούδι “Σενιορίτα” έκανε μία παγκόσμια επιτυχία που σήμερα στο YouTube έχει περίπου 1,5 δισεκατομμύριο προβολές.

Μαζί με το σύντροφό της τότε, Shawn Mendes, στην ηλικία των 20-22 ετών πέτυχαν το “Αμερικανικό όνειρο”.

Με αυτό που αγαπούν να κάνουν από παιδιά, να τραγουδούν, να γράφουν μουσικές και να χορεύουν κέρδισαν χρήματα και αναγνωρισιμότητα και φυσικά κατάφεραν να μπούνε στην πιο προσοδοφόρα showbiz του κόσμου, στην Αμερικής!

Διαφήμιση

Λίγο αργότερα ήρθε ο χωρισμός τους και η Καμίλα Καμπέγιο το έριξε στις εξόδους με φίλες, στη διασκέδαση και τα πάρτυ όλη νύχτα

Σε μία από αυτές τις εξόδους με φίλες, η Καμίλα Καμπέγιο, από τον πολύ χορό έχει ιδρώσει, εννοώ μπουγέλα και ποτά έχουν πέσει επάνω στο φόρεμα της!

Όσοι ήταν παρόντες σαφέστατα και είχαν καλύτερη θέα.

Από εκείνη τη βραδιά κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες και μάλιστα σε μία, όπου η λατίνα τραγουδίστρια έγινε tag στο instagram, διαγράφονταν και φαίνονται αρκετά περισσότερα από αυτά που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η φωτογραφία που έγινε tag κατέβηκε γρήγορα αλλά τουλάχιστον έχουμε να θυμόμαστε εκείνη τη βραδιά αυτές εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Εμφανίστηκε με φούστα που κάνει 32 ευρώ και γίνεται ΧΑΜΟΣ

dua lipa

Dua Lipa: Όταν η Αλβανίδα ανέβαζε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ Tweet με Ιωάννινα και Κέρκυρα στην “Μεγάλη Αλβανία”