in

Πάσχα στο σπίτι: Αποφυλακίστηκε ο παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη με 235 γραμμάρια ναρκωτικά

Ο λογαριασμός του στο instagram άνοιξε και έκανε τις πρώτες ιστορίες ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που επέστρεψε στο σπίτι και στην αγκαλιά της συντρόφου του την οποία γνώρισε μέσα στο ριάλιτι αγάπης

Ήταν αρχές Νοέμβρη το 2022 όταν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας ο πρώην παίκτης ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ συνελήφθη με 235 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα στο ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε!
Παράλληλα πάνω του βρέθηκαν αρκετά χρήματα!

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε και μετά από 6 περίπου μήνες αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο ακροατήριο!

Διαφήμιση

Ο ίδιος τότε υποστήριξε ότι πρόκειται για μία εξυπηρέτηση που έκανε σε κάποιον φίλο τον οποίον δεν κατονόμασε.

«Κάποιος μου είπε ”έχω κάτι για έναν φίλο, πάνω στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι κάτι, είναι λίγο κόκα, πολύ μικρή ποσότητα για τον εαυτό του. Θα στο βάλω εγώ πίσω στο πορτ μπαγκάζ, δε θα το δει κανένας, εσύ απλά θα μου κάνεις μια εξυπηρέτηση, θα το πας πάνω”. Του λέω εγώ ”τι πράγματα είναι αυτά. Τέλος πάντων εντάξει”. Και έτσι το πήγα», περιέγραψε ο παίκτης ριάλιτι, προσθέτοντας: «Μου είπε ”θα έβγαζες ένα χαρτζιλίκι 1.000 ευρώ”. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο, ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, από το πουθενά».

Τέλος, αναφορικά με τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του, είπε πως ήταν από τη δουλειά του, από τα ενοίκια του μαγαζιού και κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Στιβ Έργουιν: Έπιανε κροκόδειλους από τα εφτά του και τον σκότωσε ένα σαλάχι. Ο κροκοδειλάκιας

GNTM: Η Μαίρη Βιτινάρος πήγε στο Γιώργο Λιάγκα με τακούνια και έσβησε τα φώτα. Δες τη δίπλα του