in

Πάτρα: Κόρη πασίγνωστου πολιτικού στο ροζ βίντεο με τις 141 γυναίκες – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα

survivor

Όσο οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφορικά με έναν ροζ φάκελο ο οποίος διαδίδεται από κινητό σε κινητό μέσω διαμοιρασμού ενός link, που οδηγεί σε κατέβασμα ενός αρχείου που έχει 141 ροζ βίντεο με ονόματα και επίθετα γυναικών σε προσωπικές τους στιγμές, τόσο τα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα σοκάρουν!

Στην Πάτρα ειδικά υπάρχουν αρκετές γυναίκες, επώνυμες στην τοπική κοινωνία, με επαγγελματική και κοινωνική δράση που έχουν πέσει θύματα και το όνομά τους βρίσκεται στο συγκεκριμένο αρχείο!

Διαφήμιση

Αν και υπάρχει δυσκολία από την αστυνομία εξαιτίας του ότι το αρχείο δεν έχει ανέβει σε δημόσιο website και μοιράζεται από κινητό σε κινητό, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούν!

Στο φάκελο από την Πάτρα βρίσκεται και το όνομα μιας επώνυμης κοπέλας κόρη γνωστού πολιτικού

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του 29 ετών και το μωρό ενός έτους και αυτοκτόνησε

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πέταξε το στέμμα της Σταρ Ελλάς και γυρίζει ΤΑΙΝΙΕΣ – Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Ποιο GNTM ποιος τίτλος;