in

Πάτρα: Επέστρεψε η Πατρινιά που έφυγε Αμερική όταν «βούιξε» ο τόπος από το ροζ viral βίντεο

Τον προσωπικό της γολγοθά έζησε γυναίκα από την Πάτρα, που είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η ίδια πριν μερικά χρόνια μετά από τον δημόσιο αυτό «εξευτελισμό» στον οποίο υποβλήθη αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρεί καταφύγιο στην Αμερική.

Στο ροζ βίντεο που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και έχει κάνει πάνω από 4.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες περιπτύξεις με τον εραστή της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.

Διαφήμιση

Άγνωστο αν η ίδια είχε συναινέσει για την μαγνητοσκόπηση ώστε να υποβάλλει μήνυση.

Η οικογένειά της ΄ήταν τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ.

«Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώναν συγγενείς της. Και είχαν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του εραστή να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία.

Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε από τις ΗΠΑ πριν 2 εβδομάδες ακι αθόρυβα πλέον επανεντάχτηκε στην τοπική κοινωνία έχοντας αφήσει αυτά στο παρελθόν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ριάλιτι τηλεόραση: Πασίγνωστος παίκτης πιάστηκε να κλέβει καλλυντικά

Ρία Αντωνίου: ΑΝΟΙΞΑΜΕ το Απαγορευμένο αρχείο του Koolnews. Ανέκδοτες φωτογραφίες