in

Νίνα Άγκνταλ: Πώς έβγαλε 300 εκατομμύρια; Η φωτογραφία που της άλλαξε την καριέρα. Όπως τη γένησε η μαμά της. Η περιουσία της ζαλίζει


Η Nina Agdal αν και μικρή, 30 ετών, είναι πλέον ένα από τα πιο πλούσια μοντέλα στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret αλλά και από τις φωτογραφήσεις της στο δημοφιλές Sports Illustrated Swimsuit Issue το 2012 και το 2014, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο πολυφωτογραφημένο μοντέλο με εσώρουχα και μαγιό.

Για το πώς τα κατάφερε θα καταλάβετε μόλις δείτε αυτή τη φωτογραφία που πόζαρε ολόγυμνη στην παραλία και απο τότε ξεκίνησαν όλα!

Διαφήμιση

Η Nina Agdal για το 2022 βρίσκεται στην κορυφή της ετήσιας λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Η Agdal ανακαλύφθηκε ενώ βρισκόταν σε έναν δρόμο της πόλης της στη Δανία από μία σκάουτερ μοντέλων.. Μη έχοντας εμπειρία στο μόντελινγκ, συμμετείχε στον διαγωνισμό Elite Model Look. Δεν κέρδισε, αλλά στη συνέχεια υπέγραψε με την Elite Models Copenhagen και συνέχισε το σχολείο μέχρι τα 18 της.
Μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από την οποία άνθισε η καριέρα της ως μοντέλο.

Το 2019 φαινόταν ότι η θεαματική καριέρα του μοντέλου ολοκληρώνεται. Ξαφνικά, ήταν και πάλι στην κορυφή. Το People With Money αναφέρει την Κυριακή (8 Μαΐου) ότι η Nina Agdal είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, κερδίζοντας 82 εκατομμύρια δολάρια από τον Απρίλιο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022.

Κατά τη σύνταξη αυτής της ετήσιας λίστας, το περιοδικό λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως οι αμοιβές, τα ενεργά συμβόλαια, η συμμετοχή στα κέρδη, οι επενδύσεις της, το ίνσταγραμ κλπ

Το μοντέλο της Δανίας έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και κάτι μας λέει ότι, μετά από τα ενσταντανέ που θα δεις παρακάτω, οι μετοχές της θα ανέβουν κι άλλο! Θα εκτοξευτούν…
Δες το υλικό εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Victoria Silvstedt

ΜΙΛΦΑΡΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Η Βικτόρια Σίλβστεντ τρελαίνει τη Μεσόγειο! Εσένα; Φωτογραφία

Ματιές στο παρελθόν: Η Κατερίνα Στικούδη ολόγυμνη στο μπάνιο. Η φωτογραφία που τότε γκρέμισε το twiiter