in

Παπαδόπουλος κατά Κούγια: «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι»

Όθωνας Παπαδόπουλος: Εξαπέλυσε πυρά κατά του Κούγια

Επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μάλιστα ο ιατροδικαστής τόνισε ότι μετά τις τελευταίες δηλώσεις του δικηγόρου, που τον χαρακτήρισε δημόσια κλαρινογαμπρό, θα κινηθεί νομικά: “Αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πέντε εχθρούς με μένα δικηγόρο τώρα έχει πολλαπλάσιους” είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος με αφορμή τη νέα “αήθη” ,όπως τη χαρακτήρισε επίθεση του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπο του. «Αυτή η αθλιότητα που δεν έχει όρια… Να χαρακτηρίζει εμένα κλαρινογαμπρό… Εκείνος κυκλοφορούσε με τα σημάδια από τα τακούνια στο κεφάλι» σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στους καβγάδες με την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου.”«Μας κούρασε» ανέφερε σήμερα ο Όθωνας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά.

Διαφήμιση

Χθες ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον ιατροδικαστή κ. Γρηγόρη Λέων και τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Αφού δεν δίστασε να αποκαλέσει «μ@λ@κα» τον ιατροδικαστή στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, συνέχισε την επίθεση προς τον κ. Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον… «κλαρινογαμπρό»! Στο στόχαστρο του Κούγια βρέθηκαν για μια ακόμα φορά χθες ο εκδότης της ΜΠΑΜ Πέτρος Κουσουλός , η Ζήνα Κουτσελίνη , ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Παπαδόπουλος κατά Κούγια: «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι»

Όθωνας Παπαδόπουλος: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Μύρισε Πάσχα στο σπίτι της Βανδή: Έφτιαξε πασχαλινά τσουρέκια στην κουζίνα της με τα χεράκια της

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Μέχρι και το Supermodel χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο