in

Αντζελίνα Τζολί: 5 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο μοιάζει με τη μαμά της Μαρσελίν Μπερτράντ που πέθανε στα 57

Η Αντζελίνα Τζολί, είναι γνωστή τόσο για τη σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός, όσο και για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, πριν από λίγα χρόνια, το φως της δημοσιότητας επικεντρώθηκε στην εμφάνισή της, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ιδιαίτερα αδυνατισμένης.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν ανησυχία, με πολλούς να κάνουν συνειρμούς, φοβούμενοι ότι η Τζολί θα είχε το ίδιο τέλος με τη μητέρα της, η οποία πέθανε στα 57 της χρόνια.

Οι φοβίες δεν ήταν αβάσιμες καθώς η ίδια η Αντζελίνα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη γενετική προδιάθεσή της σε καρκίνο, κάτι που την οδήγησε να υποβληθεί σε προληπτικές επεμβάσεις.

Διαφήμιση

Θεωρητικά ο κίνδυνος έχει εξαλειφθεί. Η Angelina Jolie έχει μιλήσει με ιδιαίτερη αγάπη για τη μητέρα της ενώ αρκετές φωτογραφίες αποδεικνύουν το πόσο πολύ μοιάζουν

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσο καταπληκτική γυναίκα και μητέρα ήταν», είπε η Angelina στο People μετά τον θάνατο της μαμάς της το 2007.

Γεννημένη στις 9 Μαΐου 1950, η Marcheline Bertrand ήταν ηθοποιός και ακτιβίστρια. Ήταν περισσότερο γνωστή για το ανθρωπιστικό της έργο, υποστηρίζοντας τις κοινότητες των ιθαγενών.

Η Marcheline παντρεύτηκε τον ηθοποιό σταρ του Χόλιγουντ Jon Voight στις 12 Δεκεμβρίου 1971. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον James Haven πρώτα και την Ατζελίνα στις 4 Ιουνίου 1975

Η Αντζελίνα Τζολί έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη στενή της σχέση με την αείμνηστη μαμά της. «Δεν θα γίνω ποτέ τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη», είπε η Τζολί στο CBS News το 2011. «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να γίνω.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Σάντρα Μπούλοκ

Σάντρα Μπούλοκ: Στο φως αδημοσίευτη φωτογραφία με διάφανο τοπ και κοντή φούστα

Κώστας Βαξεβάνης

Κώστας Βαξεβάνης: Κλείνει το Documento. Σκάει ΚΑΝΟΝΙ; – Θα αποζημιωθούν άραγε οι εργαζόμενοι;