in

Παντελής Παντελίδης: Την Πέμπτη Ξεκίνα το δικαστήριο. Ποιος οδηγούσε τελικά;

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2016 και στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη ξεκινάει η εκδίκαση των αγωγών για τις αποζημιώσεις την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου!

Εκτός από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη τραυματίστηκαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

Σύμφωνα με το Mega με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Διαφήμιση

Η Φρόσω Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι ακόμα η οικογένεια πιστεύει ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης στη θέση του οδηγού όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

Υπάρχει σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο μάρτυρας που αναφέρει ότι είδε τον Παντελή Παντελίδη εκείνο το βράδυ να βγαίνει από το σπίτι οπου βρισκόταν καλεσμένος και μπήκε στη θέση του συνοδηγού ενώ υπάρχουν και δείγματα DNA που συνηγορούν σε αυτό ακριβώς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γυναίκα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνουμε όλες μας

Jennifer Lopez: Το καφέ είναι το χρώμα της σεζόν