in

Παγκόσμιος Πόλεμος: Θα ματώσουν οι Τούρκοι. Αυτά είναι τα πρώτα χτύπηματα της Ελλάδας αν τολμήσουν να…

Η αλήθεια είναι ότι παρά την έντονη ρητορική από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πολύ δύσκολα θα τολμήσει η Τουρκία να κάνει οτιδήποτε αφού ξέρουν ότι τα χτυπήματα που θα λάβουν ως απάντησε από την Ελλάδα θα είναι καίρια και θα στοιχίσουν σε εκατομμύρια Τούρκους!

Θα διαλύσουμε την Κωνσταντινούπολη θα καταστρέψουμε την ενδοχώρα. Πάνω από 15 εκατομμύρια κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία και πολλά ακόμα εκατομμύρια στην ενδοχώρα!

Διαφήμιση

Ποια είναι τα χτυπήματα που θα κάνει η Ελλάδα σε μία τέτοια περίπτωση τολμήσουν οι Τούρκοι να αμφισβητήσουν έστω και ένα εκατοστό ελληνικής γης

Ένας Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει με το παραμικρό, αλλά μετά από πολλή και ώριμη σκέψη, ενώ ένας πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μπορεί να ξεκινήσει από ένα ατύχημα!

Την ώρα που οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν κάποιο νησί ο Έλληνας αντιναύαρχος ε.α. Γιάννης Εγκολφόπουλος με τις δηλώσεις του σόκαρε όλη την Τουρκία αφού αποκάλυψε ότι σε έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας αυτό που θα γίνει πρώτα θα είναι με τρεις πυραύλους scalp να καταστρέψουμε όλες τις γέφυρες στην Κωνσταντινούπολη, κόβοντας στη μέση μία πόλη με 15 εκατομμύρια!

«”Πρώτα, τα αεροπλάνα μας θα καταστρέψουν τις γέφυρες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, θα εκτοξευθούν τρεις πύραυλοι SCALP και μετά θα τους πούμε «μπορείτε να έρθετε τώρα” ανέφερε ο Στρατηγός

Σαφώς και οι Έλληνες στρατηγοί έχουνε σχέδια επί χάρτου για καίρια χτυπήματα σε όλη την Τουρκία και με τα όπλα που διαθέτουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Κάποιοι μιλούν ακόμα και για χτύπημα στο Φράγμα Ατατούρκ το οποίο θα διαλύσει την Τουρκία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φράγμα και της Τουρκίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης κατασκευάστηκε με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και για την άρδευση και είναι το έκτο μεγαλύτερο του κόσμου.

Ο υδροηλεκτρικός σταθμός του είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος στον κόσμο και αρκεί από μόνος να καλύψει το 20% της ενέργειας που παράγεται στους υδροηλεκτρικούς σταθμούς της Τουρκίας.

Από το φράγμα σχηματίστηκε μία τεχνητή λίμνη η οποία έχει μία τεράστια έκταση 817 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Μία ενδεχόμενη καταστροφή του φράγματος θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές στη μισή Τουρκία!

Με τα Ραφαλ και τους πυραύλους που φέρουν ένα τέτοιο χτύπημα θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό και σαφώς εντός εμβέλειας

Οι Τούρκοι τα γνωρίζουν και τρέμουν μόνο και στην ιδέα ότι πραγματικά μπορούν να διαλυθούν οι υποδομές τους με δύο μόλις καίρια χτυπήματα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Η Γεωργία Τουμαντζη τραγουδά ΗΜΑΡΤΟΝ και της ρίχνουν δίσκους στο κεφάλι

Ανέκδοτο: Ο πολυτελέταστος οiκoς @νοχής …! Τρελό γέλιο