in

Σοφία Καρβέλα: Φόρεσε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο

Τα μαύρα ρούχα είναι μια διαχρονική επιλογή και δεν λείπουν ποτέ από μια γυναικεία ντουλάπα. Γι’ αυτό άλλωστε και ένα total black outfit αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές μας, όπως και των celebrities.

Ασχέτως με το στυλ ντυσίματος που προτιμάει η κάθε γυναίκα, τον σωματότυπό της, αλλά και την περίσταση, τα μαύρα ρούχα είναι πάντα μια σικάτη πρόταση. Κι αν παλιότερα κυριαρχούσε η ιδέα πως το σκούρο αυτό χρώμα είναι ιδανικό μόνο για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το μαύρο δεν έχει εποχή. Μπορεί να φορεθεί την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, κάνοντας κάθε μας εμφάνιση εκθαμβωτική.

Διαφήμιση

Η Σοφία Καρβέλα προτίμησε λοιπόν ένα total black κομψό ντύσιμο, με ένα παντελόνι που μας εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα sleek υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και το συνδύασε με ένα ασπρόμαυρο πουά πουκάμισο.

Παράλληλα, επέλεξε μαύρες γόβες της Balenciaga, με μεσαίο, λεπτό τακούνι και ένα ημιδιάφανο καλσόν με πολύ μικρά πουά, το οποίο έδινε στο ντύσιμο μια έξτρα λεπτομέρεια στιλ. Τέλος, η Καρβέλα ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα biker jacket.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Σε παλιό οικοδόμημα της Αθήνας με ροκ ντύσιμο, αναλογίζεται την σκληρή εποχή που διανύουμε

Βάσω Βιλέγκας: Ντυμένη με αέρινο, maxi φόρεμα, μοιάζει με νεράιδα. Το μοντέλο του GNTM της καρδιάς μας