in , ,

Κωστας Βουτσας: Ποτε και που θα γίνει η κηδεια

κηδεια κωστα βουτσα

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε.
Αλλος ένας ηθοποιός που έγινε αθάνατος μέσα από τις ταινίες του. Για τους οικείους μόνο είναι η απώλεια γιατί ήταν πατέρας και σύζυγος. Για όλους εμας θα ζεί πάντα μέσα από της ταινίες του!
Η ταφή του Κώστα Βουτσά θα γίνει στο…
πρωτο νεκροταφείο Αθηνών με την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό από το δήμαρχο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Η κηδεία του Κώστα Βουτσά θα τελεστεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 9 το πρωί της Παρασκευής και στις 11 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…

.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλίκη Κατσαβού: Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Ραγίζει» καρδιές το αντίο της στον Κώστα Βουτσα

Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία μωρού με λιμαρισμένα νύχια. Viral Φωτογραφία