in

Παγκόσμιος πόλεμος: .Bevatron – Το υπερόπλο της Ελλάδας ενόψει Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Πριν από λίγα χρόνια με αφορμή την κατάρριψη από τον τούρκικο στρατό ενός ρώσικου πολεμικού αεροσκάφους που φαίνεται να έφερνε στα όρια τους τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θυμόμαστε ένα μεγάλο άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015 στο πολύ έγκυρο σάιτ aetos-apokalypsis.com.

Προχθές, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδωσε την εξής είδηση: Δύο τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα RF-4E πετούσαν στην περιοχή Akçadağ, 90 μίλια βόρεια με τα σύνορα με τη Συρία, με μυστική αποστολή πολεμικές επιχειρήσεις εντός Συριακών εδάφων… όταν ξαφνικά…

Διαφήμιση

Μία απότομη Εκτυφλωτική Φωτοδέσμη πλάσματος, εξέπεμψε από την Συρία, σχίζοντας τον ουρανό, έκοψε σε κομμάτια τα δύο αεροσκάφη λιώνοντας τα στον αέρα! Και οι 4 πιλότοι των τετραθέσιων μαχητικών RF-4E σκοτώθηκαν επί τόπου!

Το 2012 η Συρία είχε καταρρίψει ένα τουρκικό RF-4E πάνω από τη Μεσόγειο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Το μυστικό αυτό όπλο, δεν είναι τίποτα άλλο από το θρυλικό «ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ» !!! Ένα μεγάλο Ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος ικανή να καταστρέψει στη στιγμή και το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου.

Το εφήυρε ο Γεώργιος Γκιόλβας, επιστήμονας Μηχανολόγος και πυρηνικός φυσικός, ένα από τα πιό σπουδαία μέλη που απάρτιζαν την μυστική «Ομάδα Ε», ήδη από την δεκαετία του 1970.

Μετά από δυσάρεστες περιπέτειες για την μελλοντική τύχη του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και με οριστική ομόφωνη απόφαση των «Ε», ο Γεώργιος Γκιόλβας το παρέδωσε στην Ρωσική πολεμική βιομηχανία, όχι για να το πουλήσει αλλά για να το προστατέψει από τους προδότες πολιτικούς που κυβερνούν και ξεπουλούν μέχρι σήμερα την Ελλάδα μας.

Να το χρησιμοποιούν για την άμυνα τους, αυτών και όλων των Ορθοδόξων λαών, συγγενών των Ελλήνων. Και με τελικό όρο, στους έσχατους καιρούς, το ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επέλαση του Ξανθού Γένους, την καταστροφή και διαμελισμό της Τουρκίας, την παράδοση της Βασιλεύουσας (της Κωνσταντινούπολης) στους Έλληνες και την αναλαμπή του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και της Ορθοδοξίας απανταχού της Γης.

Το κείμενο συνοδευόταν από την παρακάτω αποκλειστική φωτογραφία του Μπέβατρον.

Ψάχνοντας λίγο την προέλευση αυτής της φωτογραφίας καταλήγουμε στην σελίδα Behance του Παλαιστίνιου σχεδιαστή Mohammed Zourob στην οποία φαίνεται ότι το όχημα αυτό δεν είναι ούτε Μπέβατρον, ούτε Μέγκατρον, ούτε κανένας άλλος Ντισέπτικον αλλά ένα σχεδιαστικό πρότζεκτ ενός κανονιού πλάσματος του Παλαιστίνου καλλιτέχνη.

Και για όποιους δεν ξέρουν τι είναι το Μπέβατρον διαβάστε μερικές πληροφορίες που αλιεύσαμε στο επίσης πολύ έγκυρο σάιτ αποκαλύψεων angelfire.com:

Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!

Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες! Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.

Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Ε’.

Aυτά τα λίγα λοιπόν για να μην νομίζετε ότι μόνο ο Ερντογάν μπορεί να ρίχνει αεροπλάνα του Πούτιν.

Ότι διαβάσατε εί ναι αναδημοσιευση παλαιότερου άρθρου και ο καθένας ας κρίνει μόνος του το περιεχόμενο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαριάντα Πιερίδη: Άβαφη και ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Φωτογραφία όπως ξυπνάει

Heidi Klum: Χωρίς εσώρουχα. Η φωτογραφία με το μαυρο φόρεμα με τα κορδόνια διέλυσε το Instagram