in ,

Κατερίνα Λιόλιου απο φωνή; Influencer στο Instagram

Η Κατερίνα Λιόλιου στα 27 της είναι μια όμορφη και φρέσκια παρουσία στη showbiz παιδί των μουσικών ριάλιτι και Talent shows που ασχολείται με το τραγούδι

Στα τέλη του 2020 απασχόλησε τα media για το ταξίδι της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Ντουμπαι οπου πέρασαν μαζί τις γιορτές σε ένα περιβάλον χωρις μέτρα για τον κορωνοιό, ενώ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βγήκε η είδηση οτι μεταξύ του εκδότη και της τραγουδίστριας και παρά τα 40 χρόνια διαφορά υπάρχει έρωτας.

Τη σχέση αυτή διέψευσαν και οι 2 τους ενώ λιγο αργότερα ήρθε και το Unfollow!

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λιόλιου λίγες μέρες πριν βρέθηκε καλεσμένη στη Μύκονο όπου απόλαυσέ τα μπάνια της και την ηλιοθεραπεία στις κοσμικές παραλίες αλλά φυσικά έκανε και τις κοσμικές βόλτες στα στενά της χώρας και τα Ματογιάννια.

Για το καλοκαίρι δεν έχει κλείσει κάπου για να τραγουδήσει οπότε αρκείται στο να ανεβάζει φωτογραφίες μέσω από το instagram όπου λειτουργεί ως influencer προωθώντας κυρίως ρούχα.

Και γιατί να μην το κάνει αφού και ιδανικές αναλογίες έχει και ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας εξαιρετικός καμβάς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
κρητη νεκρη η γαλλιδα

Μυστήριο στην Κρήτη: Δεν έπεσε σε χαράδρα και δεν έχει χτυπήματα η Γαλλίδα τουρίστρια

Πότε αρχίζουν οι θερινες εκπτωσεις 2021

Θερινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις;