in

Όταν το Nitro «έγδυσε» τη Σμαράγδα Καρύδη και η φωτογραφία που την έκανε έξαλλη

Η φωτογραφία στο Νιτρο που έκανε έξαλλη τη Σμαράγδα Καρύδη. Πάμε πίσω στο 2005 όταν η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει ποζάρει ποτέ χωρίς ρούχα για κανένα περιοδικό!

Η πρόταση από το Nitro έπεσε και έγινε ο εξής διάλογος

Σμαράγδα Καρύδη: «Μπορώ να βγω εξώφυλλο σεμνή και με πολλά ρούχα»;
-Nitro: «Τσου»!

Διαφήμιση

Η ξανθιά ηθοποιός αποφάσισε να πει το «ναι» για μια απολύτως ανατρεπτική φωτογράφιση που έμελλε να αποτελέσει μία από τις πιο αγαπημένες των φανατικών του Nitro.

Το αποτέλεσμα ήταν με άλλα λόγια να έχουμε την Σμαράγδα Καρύδη στην πιο καυτή φωτογράφιση που έχουμε να θυμόμαστε από την ίδια.

Δηλώνοντας «bitch», φορώντας ελάχιστα και υποκρινόμενη ρόλους, η ίδια αποφάσισε να χαρίσει στο κοινό λήψεις που 18 χρόνια μετά, εξακολουθούν να μας αφήνουν άφωνους.

Στο τεύχος εκείνο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη σούπερ σέξι Σμαράγδα ως party animal, ως «όμορφη σκύλα» αλλά και ως… αρσενικό, σε πόζες που σίγουρα δε μας έχει συνηθίσει. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση -η οποία φέρει τον τίτλο «Metamorphosis»- ξεχάστε το χαμηλών τόνων κορίτσι και υποδεχτείτε το σούπερ σέξι θηλυκό που καταφέρνει να εντυπωσιάσει ακόμα και με ανδρική αμφίεση.

Εμείς από τη μεριά μας, πάντως, θυμηθήκαμε το λόγο που η Σμαράγδα Καρύδη είναι πάντα στην καρδιά μας. Εσείς;

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Μάρας Δεσύπρη για τις ανάγκες του περιοδικού Nitro, τον Φεβρουάριο του 2005. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι με την πλάτη της γυρισμένη και δεν φοράει τίποτα από πάνω. Φοράει κόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά της είναι πλούσια και κυματιστά.

Λίγα χρόνια αργότερα για μία φωτογραφία από το συγκεκριμένο σετ η Σμαράγδα Καρύδη είχε δηλώσει έξαλλη. Ήμουν γυρισμένη πλάτη από τον αγκώνα εξείχε ένα στήθος το οποίο δεν ήταν δικό μου. Είχαν κάνει χάλια Photoshop. Δεν μπορούσε να ήταν δικό μου γιατί δεν έχω τέτοιο στήθος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φοβάσαι τα αεροπλάνα; ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ αυτό το άρθρο – Αυτά που δεν σου λένε οι αεροσυνοδοί μόλις μπεις στο αεροπλάνο

Τα σαγόνια του καρχαρία: Πού είναι σήμερα ο Bruce ο καρχαρίας του Steven Spielberg; Viral φωτογραφία