in

Βίκυ Κουλιανού: Με ροκ διάθεση και διχτυωτό καλσόν, παροτρύνει τους θαυμαστές της να κάνουν όνειρα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το supermodel της δεκαετίας του ’90 στο Instagram

Iδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Βίκυ Κουλιανού, αναρτώντας φωτογραφίες και εκφράζοντας τις σκέψεις της για διάφορα θέματα.

Και χθες, Τετάρτη 23/3, ανέβασε τη διάθεση των followers της, όταν δημοσίευσε μία καλλιτεχνική φωτογραφία της, σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή, στην οποία ποζάρει με αυτοπεποίθηση σε κάποιο πάρκο της Αθήνας και είναι, για ακόμη μία φορά, άκρως αισθησιακή.

Διαφήμιση

Έχοντας ύφος σοβαρό και σκεπτικό και φορώντας ένα μίνι φόρεμα και μία μακριά ζακέτα, ακουμπά την πλάτη και τα χέρια της σε ένα ψηλό πεζούλι και στρέφει το κεφάλι της αριστερά. Σεξαπίλ της χαρίζει το διχτυωτό καλσόν, ενώ το smokey eyes μακιγιάζ αποθεώνει το ροκ look της και καθιστά το βλέμμα της ακαταμάχητο. Την ίδια στιγμή, η κουκούλα στο κεφάλι της τής προσδίδει ένα αλήτικο ύφος. Τα πλούσια, καστανόξανθα μαλλιά της πέφτουν ίσια κάτω από το στήθος της, απογειώνοντας τη θηλυκότητά της.

«Εσύ να ατενίζεις προς τα όνειρά σου και πράξη να γίνονται σε κάθε βήμα σου. Αθήνα, Ελλάδα» εύχεται η 55χρονη καλλονή στους περισσότερους από 68.400 ακολούθους της.

Μάλιστα, λίγο πριν πραγματοποιήσει την παραπάνω ανάρτηση, είχε δημοσιεύσει μία εικόνα με μία σοφή φράση, παρακινώντας τους θαυμαστές της να κάνουν όνειρα και να πιστεύουν σε αυτά. Άλλωστε, αν δεν έχουμε όνειρα, είναι δύσκολο έως απίθανο να καταφέρουμε κάποιον στόχο.

«Κάθε όνειρο είναι ξεχωριστό» σημειώνεται πάνω στην εικόνα, με το supermodel της δεκαετίας του 1990 να προσθέτει στη λεζάντα του post της: «Be a dreamer❕🤍».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Απογείωσε το μπλε ηλεκτρίκ, με ένα σέξι μίνι φόρεμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για εκείνη τα κρόσσια είναι η πιο fun επιλογή για το 2022