in

Όταν η Άννα Βίσση ζήταγε από το κράτος νέο αρτοπαρασκευαστή επειδή πλημμύρισε η βίλα στην Εκάλη

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν μία καταιγίδα έγινε αφορμή να πλημμυρίσει το υπόγειο της βίλας στην Εκάλη που ανήκει στην γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Με βάση την απόφαση της κυβέρνησης να αποζημιώσει όσους επλήγησαν από τη θεομηνία εκείνης της ημέρας η Άννα Βίσση ζήτησε από την περιφέρεια το επίδομα των 586 ευρώ που προβλέπεται ως άμεσο βοήθημα στους πλημμυροπαθείς.

Παράλληλα, όμως ζήταγε και από τον δήμο Κηφισιάς να εκτελέσει αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα που σύμφωνα με τον απολογισμό των ζημιών που έκανε εκείνη ανέρχονται στο ποσό των 58.470 ευρώ.

Διαφήμιση

Στη σχετική κατάσταση, που είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία έχει επισυναφθεί στην αίτηση μαζί με την επίσημη έκθεση της Πυροσβεστικής που πιστοποιεί το συμβάν, καταγράφονται αναλυτικά έως το τελευταίο ευρώ τα πράγματα πουν έχουν καταστραφεί από τα νερά.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως μαζί με διαδρόμους γυμναστικής (συνολικά 7.500 ευρώ), εξοπλισμό στούντιο ηχογράφησης (20.000 ευρώ), του σολάριουμ (4.000 ευρώ) και των χαλιών (2.100 ευρώ) στη σχετική λίστα υπάρχει και ένας αρτοπαρασκευαστής αξίας 200 ευρώ.

Να σημειωθεί τέλος ότι η Άννα Βίσση στη σχετική της αίτηση επισημαίνει ότι ανάλογες καταστροφές είχε υποστεί και το 2000 όταν και πάλι είχε πλημμυρίσει το υπόγειο της βίλας της.

Ο δήμος Κηφισιάς, από την πλευρά του, τονίζοντας ότι ο όγκος του νερού που έπεσε τότε ήταν τεράστιος και δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπιστεί άμεσα, επισημαίνει ότι:

Εξω από το σπίτι της Αννας Βίσση υπάρχει αντιπλημμυρικό έργο για τη διαχείριση των υδάτων (τριπλό φρεάτιο).
Αρμόδια αρχή για τα αντιπλημμυρικά είναι η Περιφέρεια Αττικής.
Τα φρεάτια στην περιοχή της Εκάλης είχαν καθαριστεί εγκαίρως, και μάλιστα πριν από τη νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου.
Η πολιτική προστασία Κηφισιάς που άντλησε τα νερά από το υπόγειο του σπιτιού της τραγουδίστριας τα διοχέτευσε στο φρεάτιο που βρίσκεται μπροστά από αυτό και απορροφήθηκαν άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν βουλωμένα.

Παρ’ όλα αυτά, σημειώνει ότι θα εξετάσει το αίτημα της τραγουδίστριας για καταβολή αποζημίωσης

Αν τα έδωσε η Δούρου και η περιφέρεια τελικά και αντικαταστάθηκε ο αρτοπαρασκευαστής ποτέ δεν μάθαμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
ζετα μακρυπουλια

Ματιές στο παρελθόν: ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ – Ζέτα Μακρυπούλια το 1995 – Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό στα 17 της

Νικολέττα Ράλλη: Kάνει γιόγκα, βγάζει selfie φωτογραφία, μας δείχνει πανοραμικά το στήθoς της + BONUS τα ιστορικά γuμvα