in

Ώρα για sexting! Τα 5 πιο kinky SMS που κάθε άντρας θέλει να λάβει

Τα γραπτά μηνύματα μπορούν να γίνουν εργαλείο αποπλάνησης και ένας εξαιρετικός τρόπος να ανάψετε την φλόγα του πάθους στην ερωτική σας σχέση.

Αν έχετε ερωτική διάθεση μπορείτε να ξεσηκώσετε τον καλό σας και  χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις να τον κάνετε να τρέξει στην αγκαλιά σας.

Ποιες είναι όμως οι λέξεις αυτές που ξεσηκώνουν τους άντρες;

Διαφήμιση

«Σου έχω μία έκπληξη και σε περιμένω»

Αν συνοδέψετε αυτό το μήνυμα με μία σέξι φωτογραφία είναι βέβαιο πως ο σύντροφός σας δεν θα κρατιέται να επιστρέψει στο σπίτι σύμφωνα με την σεξουαλική θεραπεύτρια Βανέσσα Μαρίν.

«Το κορμί σου είναι υπέροχο»

Σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να νιώθουν ποθητοί. Έτσι, όταν δεν είστε μαζί με τον καλό σας αυτό το μήνυμα είναι ένας ωραίος τρόπος να του δείξετε πως σας αρέσει και τον επιθυμείτε σχολιάζοντας το πώς δείχνει σε μία φωτογραφία που σας έστειλε ή δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μόλις βγήκα από το ντους»

Με αυτό το μήνυμα ο σύντροφός σας δεν θα μπορεί να διαγράψει από το μυαλό του την εικόνα σας να βγαίνετε από το μπάνιο μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σας σύμφωνα με τη θεραπεύτρια στο περιοδικό  Refinery29.

«Τι κρίμα που δεν είσαι εδώ τώρα»

Είναι μία φράση με νόημα. Σας δίνει την ευκαιρία να πείτε με λεπτομέρειες τι θα γινόταν αν ήταν εκεί μαζί σας… Είναι βέβαιο πως θα το ρωτήσει!

«Θα σου βγάλω τα ρούχα μόλις περάσεις την πόρτα»

Είναι ένα μήνυμα ευθύ και ξεκάθαρο αλλά αφήνει και υπονοούμενα. Αν έχετε διάθεση μπορείτε να πείτε και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα επακολουθήσει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μπλανς Μονιέ: Η τραγική ιστορία μιας γυναίκας που έμεινε φυλακισμένη για 25 χρόνια από την μητέρα της

Πώς θα τρέξουν τα 12 ζώδια τα 100 μέτρα;