in

Όλο το νησί κλαίει: Νεκρή η 23χρονη Ανδρονίκη, ξεψύχησε μπροστά στη 3χρονη κόρη της όταν την πήγαινε στον γιατρό

Κύπρος: Η 23χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Όλη η Κύπρος είναι συγκλονισμένη από την τραγική είδηση. Μόλις 23χρονών μητέρα έχασε τη ζωή της σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Διαφήμιση

Στο παιδικό κάθισμα βρισκόταν και το 3χρονο κοριτσάκι της το οποίο μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα είχε δανειστεί το μοιραίο ΙΧ το οποίο οδηγούσε από συγγενικό της πρόσωπο, προκειμένου να μεταφέρει το τρίχρονο κοριτσάκι της σε γιατρό στη Λευκωσία

Το συμβάν συνέβη στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου και είναι το δεύτερο δυστύχημα μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με λεωφορείο χάνοντας την ζωή της ενώ τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά ξεψύχησε έχοντας δίπλα της το μόλις τριών ετών παιδάκι της, το κοριτσάκι καθόταν σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το 3χρονο κοριτσάκι της μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Κύπρος: O εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας για τον θάνατο της 23χρονης

Η Τροχαία έχει αναλάβει τις έρευνες για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν το θανατηφόρο δυστύχημα. Ενώ ο Στήβ Θεοδούλου εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε: «Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου, κατά τον επίδικο χρόνο, η άτυχη Ανδρονίκη ενώ οδηγούσε το όχημα της στο δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου με κατεύθυνση τη Σωτήρα, έχοντας στα πίσω καθίσματα, σε στερεό κάθισμα το κοριτσάκι της, ηλικίας τριών ετών, παρεξέκλινε της πορείας με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση προς το Λιοπέτρι»

Όλο το νησί κλαίει: Νεκρή η 23χρονη Ανδρονίκη, ξεψύχησε μπροστά στη 3χρονη κόρη της όταν την πήγαινε στον γιατρό

Η άτυχη κοπέλα χρειάστηκε την παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί. Η άτυχη 23χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο της».

Ενώ πρόσθεσε «μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν και το τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο επίσης μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Οι πρώτες ενδείξεις για την κατάσταση της υγείας του ανήλικου αναφέρουν πως είναι εκτός κινδύνου».

Όλο το νησί κλαίει: Νεκρή η 23χρονη Ανδρονίκη, ξεψύχησε μπροστά στη 3χρονη κόρη της όταν την πήγαινε στον γιατρό

Σχετικά με το λεωφορείο ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε «στο λεωφορείο επέβαιναν δέκα επιβάτες και από τη σύγκρουση φαίνεται ότι κάποιοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για εξετάσεις. Ο οδηγός του λεωφορείου είναι 40 ετών κάτοικος Φρενάρους στον οποίο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη».

Ενώ κλείνοντας ανέφερε «σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι η 23χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ και το κοριτσάκι ήταν επίσης προσδεδεμένο στο παιδικό κάθισμα γι’αυτό και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου».

Αύριο η κηδεία της 23χρονης

Αύριο Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά

Εικόνες και πληροφορίες από alphanews.live/cyprus

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ashlyn Coray: Φωτογραφία – Η Μόνικα Μπελούτσι του Λος Άντζελες για τα μάτια σου μόνο

Λάις Ριμπέιρο: Για μπάνιο με ανύπαρκτο μαγιό φέρνει το καλοκαίρι στην οθόνη σου