in

Μιράντα Κερ: Όταν τα πέταγε άφοβα και έκανε την Τσιτσιολίνα. Φωτογραφία

Μια εικόνα από το παρελθόν, γεμάτη με αναμνήσεις και νοσταλγία. Η Μιράντα Κερ, το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, είχε τον τρόπο της να μαγνητίζει τον φακό και τα βλέμματα.

Ακόμη και σε εποχές όπου ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν στο πλευρό της, η Κερ δεν δίσταζε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φωτογραφήσεων. Σε μια συγκεκριμένη φωτογράφηση που αξίζει να θυμόμαστε, παρά την παρουσία των καμερών γύρω της, δεν δίστασε να εκθέσει το στήθος της σε κοινή θέα.

Η Κερ, με την ανεπιτήδευτη σέξι εμφάνισή της και την απερίσκεπτη αυτοπεποίθηση, έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία της Victoria’s Secret. Σίγουρα, το κορίτσι από την Αυστραλία μας έχει χαρίσει τα καλύτερα topless που έχουμε δει μέχρι στιγμής από ένα μοντέλο της Victoria’s Secret, μια παράδοση που διατηρείται ακμαία στην καρδιά των θαυμαστών της.

Διαφήμιση


Από τότε που η Μιράντα Κερ χώρισε με τον Ορλάντο Μπλουμ πήρε το έναυσμα για να γίνει πιο kinky από ποτέ και επιδιδόταν σε φωτογραφήσεις και footages που διεγείρουν τα μυαλά.

Μια μέρα μετά τη γυμνή φωτογραφία της στο κρεβάτι, βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα γυρίσματα της φωτογράφησής της για το περιοδικό V, που στην ουσία είναι ένα συμπληρωματικό βίντεο, προς υποστήριξη της κεντρικής φωτογράφησης, αλλά είναι αυτό που θέλουμε να δούμε.

Η Miranda Kerr ντύθηκε Τσιτσιολίνα, η θρυλική Ιταλίδα πορνοστάρ της δεκαετίας του ΄70, έτρεξε στο λιβάδι με ένα άσπρο στρινγκ, στήθηκε σε ένα τοίχο και άρχισε να χαϊδεύεται, στα πιο ηδονικά 80 δεύτερα της ζωής μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι ΝτιΝτονάτο: Έγινε Supermodel γιατι ξόδευε 10.000 την εβδομάδα στα 17 της για…

Αναστέναξε η Χαβάη – Η Κέιτ Άπτον topless στην παραλία