in

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κορμάρα με μαγιό. Δείχνει το γατάκι της, κάνει “νιάου” και ξετρελαίνει


Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις για την επόμενη χρονιά, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες και να ξεκινήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις γεμάτη όρεξη και ενέργεια.

Η ίδια, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές της, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει μόνο με το μαγιό της στη θάλασσα σε άσπρο και μαύρο.

Διαφήμιση

Λίγο νωρίτερα δημοσίευσε μία φωτογραφία με ένα μεγάλο και ένα μικρό γατάκι κάνοντας μας νίαου, θέλοντας να δώσει το δικό της στίγμα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων!

Η ίδια έχει σκύλο και όπως αν δεν είχε αυτά τα δύο γατάκια θα βρίσκονταν ήδη στο σπίτι της.

Κατά τα άλλα το καλοκαίρι κυλά ήρεμα για την όμορφη παρουσιάστρια με οικογενειακές στιγμές, αρκετή γυμναστική και πολλά πολλά μπάνια στη θάλασσα!

Ευτυχώς για εμάς είναι από τις celebrity που αγαπά το instagram και δημοσιεύει αρκετά συχνά υλικό από την καθημερινότητά της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: Αναψοκοκκινισμένη στην πολυθρόνα, ανοίγει τα πόδια, σηκώνει τη μπλούζα και βγάζει τα γυαλιά. Το έχουμε σε βίντεο

Viral video: Η Μαρία Κορινθίου πετσοκόβει fashion blogger που την κατηγορούσε ότι είναι ΜΠΟΥΤΟΥ