in

Billie Eilish: Είναι τελείως τρελαμένη με τον Daniel Graig

Η Billie Eilish είναι τώρα υποψήφια για Όσκαρ για το τραγούδι της «No Time to Die», το θεματικό τραγούδι της ομώνυμης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Late Night With Seth Meyers” την Τετάρτη, η 20χρονη μίλησε για τη συγγραφή του τραγουδιού με τον αδερφό της Finneas, όταν ήταν 17 ετών και για την γνωριμία της με τον πρωταγωνιστή του “No Time to Die”, Daniel Craig.

Διαφήμιση

«Κάναμε οντισιόν για τη δουλειά, λίγο πολύ», είπε, σημειώνοντας ότι διάφοροι καλλιτέχνες κλήθηκαν να γράψουν ένα τραγούδι πριν επιλεγεί κάποιος. Η Eilish είπε ότι βλέποντας ένα μικροσκοπικό απόσπασμα από το άνοιγμα τη ταινίας «ήταν κυριολεκτικά αυτό που ενέπνευσε το τραγούδι».

Η Eilish τελικά συνάντησε τον Κρεγκ από κοντά και εξακολουθεί να φαίνεται μαγεμένη. «Είναι ο Τζέιμς Μποντ, είναι Dilf!» είπε. Ο Meyers απάντησε αστειευόμενος: “Όταν το λέω εγώ αυτό, είναι περίεργο, αλλά θέλω να ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δεν το είπα. Απλώς συμφώνησα.”

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός συνέχισε να σχολιάζει τον ηθοποιό του Τζέιμς Μποντ: “Αυτά τα μάτια; Φαίνονται τρελά. Όταν τον συνάντησα, μέσα μου έλεγα “Ουάου!””

Ήταν ένα ταξίδι τριών ετών για την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ της Eilish. Έκανε το ντεμπούτο της στο σόου το 2020, το οποίο, όπως είπε στον Meyers, ήταν «το πιο κουλ, πιο τρομακτικό πράγμα» που είχε κάνει ποτέ. «Ποτέ δεν ήμουν πιο νευρική στη ζωή μου», πρόσθεσε η Eilish. «Αυτή τη φορά, θα είμαι εκεί ως υποψήφια.»

Τα 94α ετήσια Βραβεία Όσκαρ θα μεταδοθούν τηλεοπτικά στις ΗΠΑ την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Julia Fox: Σέξι εμφάνιση με δερμάτινο κορσέ

Χριστίνα Κολέτσα: Πήγε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τσικνήσει και μας έδειξε βρακακι. Viral Video κ επικό Upskirt