in

Phoebe Dynevor: Πώς να καταφέρετε το «Bridgerton Brow»

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton, Phoebe Dynevor, η οποία υποδύεται την Daphne, έχει γίνει beauty icon. Όλοι θαυμάζουμε την αψεγάδιαστη και φρέσκια επιδερμίδα της αλλά και τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια της, γνωστά πλέον ως ‘Bridgerton Brow’.

Απέχοντας πολύ από την τρέχουσα εμμονή του Instagram, με τα έντονα γεμισμένα και λεία φρύδια, το Bridgerton Brow βαδίζει σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ τέλειων τόξων και γεμισμένων γραμμών. Είναι αυτό που θα μπορούσε κανείς να ονομάσει μόδα του 19ου αιώνα.

Διαφήμιση

Ας πάρουμε το παράδειγμα λοιπόν της Δάφνης, της οποίας ολόκληρη η εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από την Audrey Hepburn, στην παραγωγή του War and Peace, του 1956 . Ελαφρώς λοξά, τα φρύδια της νεαρής αριστοκράτισσας χαρακτηρίζονται από το σχήμα που πλαισιώνει το πρόσωπο και το τέλειο φινίρισμα.

Για να πετύχετε και εσείς αυτό το σχήμα φρυδιών, ακολουθήστε τα 3 βήματα που ακολουθεί η ηθοποιός:

Πρώτα, ξεκινήστε βουρτσίζοντας τα «τόξα» των φρυδιών σας, κάνοντας κινήσεις προς τα πάνω. Έπειτα, με ένα μολύβι γεμίστε τα σημεία όπου υπάρχουν κενά, κυριότερα προς τις άκρες τους. Επιμείνετε σε ελαφριές πινελιές, χωρίς έντονα γεμίσματα και μουτζούρες. Τέλος, βουρτσίστε τα φρύδια προς τα πάνω, με ένα κερί στερέωσης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Το ηχηρό μήνυμά της για την εγκυμοσύνη μετά τα 40

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι ανέβασε πάλι! Πάει για μόνιμο Ban από το instagram. Φωτογραφία