in

Μαράια Κάρεϊ: Θες να την φωτογραφήσεις; – Πούλα το σπίτι σου πρώτα. Πόσα ζητα για να σου στηθεί;

Μία ξεπεσμένη σταρ, μια ντίβα που πλέον δεν έχει πέραση. Αυτό είναι η Μαράια Κάρεϊ και γι΄αυτό τα καμώματα της μας φαίνονται τόσο παράλογα. Πριν από 15-20 χρόνια πιθανότατα δεν θα υπήρχε θέμα. Αλλά να είσαι ανύπαρκτη μουσικά τα τελευταία 10+ χρόνια, να σε έχουν κατακράξει στην τελευταία περιοδεία σου και να έχεις το θράσος να ζητάς 67.000 δολάρια για κάθε σου φωτογράφηση πάει πολύ.

Και αν το ποσό σας φαίνεται εξωφρενικό, σας έχουμε και χειρότερα. Οι 67.000 ευρώ δεν αφορούν την αμοιβή της Μαράια Κάρεϊ αλλά… τα έξοδα της προετοιμασίας της για την εκάστοτε φωτογράφιση. Η ντίβα Κάρεϊ προφανώς θεωρεί πως αξίζει τα λεφτά της, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που τη θεωρούν μια αντιπαθέστατη, εγωκεντρική και υπερεκτιμημένη τραγουδίστρια.

Οι συνεργάτες της Κάρεϊ και πολλοί από αυτούς που είχαν την ατυχία (;) να βρεθούν στον επαγγελματικό της δρόμο, κάνουν λόγο για ένα αγενές και απαιτητικό πλάσμα που δυσκολεύει την οποιαδήποτε επαφή μαζί της. Σύμφωνα με την ιντερνετική εφημερίδα Thirty Mile Zone, η προετοιμασία της Κάρεϊ κοστίζει στον εκάστοτε εκδότη 67.000 ευρώ, χρήματα που πάνε σε κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες και… μανικιουρίστες.

Διαφήμιση

Πριν από κάθε φωτογράφιση η Μαράια απαιτεί τα χρήματα αυτά για τους πιο ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες που θα την φροντίσουν για να «λάμψει» μπροστά στο φακό. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατο συμφωνητικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Μαράια ξόδεψε 51.000 ευρώ για τις υπηρεσίες κορυφαίου στυλίστα, 7.500 ευρώ για κομμωτή και 5.600 ευρώ για τον μακιγιέρ που επέλεξε.

Στο σύνολο; 64.100 ευρώ για μία και μόνο φωτογράφηση, συν φυσικά η προσωπική της αμοιβή αν πρόκειται φια φωτογράφηση σε κάποιο περιοδικό και όχι για το εξώφυλλο κάποιου προσωπικού της άλμπουμ.

Τώρα για το κατά πόσο η Κάρεϊ αξίζει τα συγκεκριμένα χρήματα και για το αν το κέρδος ξεπερνά τα έξοδα, επιτρέψτε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Άλλη μία ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ολόγυμνη φωτογραφία και δε βαριόμαστε ποτέ

Κέλι Μπρουκ: Οι καμπύλες της κάτω απ’ το καυτό σορτσάκι φέρνουν το καλοκαίρι πιο κοντά