in

Ω ρε κατι… Αυτά σκεφτόταν η Σοφία Λόρεν στην εμβληματική φωτογραφία με την Τζέιν Μάνσφιλντ το 1957


Πιθανότατα έχετε ήδη δει στο internet ή τα social media την ιστορική αυτή φωτογραφία της Sophia Loren και της Jayne Mansfield.

Ο Joe Shere τράβηξε τη φωτογραφία το 1957 στο δείπνο που διοργάνωσε η Paramount για τη Σοφία Λόρεν

Ο Τζο απαθανάτισε μια στιγμή της Λόρεν να κοιτάζει το ντεκολτέ της Τζέιν Μάνσφιλντ. Έγινε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες στον κόσμο του κινηματογράφου του περασμένου αιώνα.

Διαφήμιση

Το 2014, σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly, η Sophia Loren αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το πλάγιο βλέμμα της φωτογραφίας.

«Όλος ο κόσμος του κινηματογράφου ήταν εκεί για εμένα, ήταν απίστευτο. Και μετά έρχεται η Τζέιν Μάνσφιλντ, η τελευταία που ήρθε και την κοίταζαν όλοι.

Σε αυτή τη φωτογραφία κοιτάζω τις θηλές της με τρόμο γιατί φοβάμαι ότι πρόκειται να μπουν στο πιάτο μου.

Στο πρόσωπό μου μπορείτε να δείτε τον φόβο. Φοβάμαι τόσο πολύ που τα πάντα στο φόρεμά της θα φουσκώσουν—ΜΠΟΥΜ!—και θα χυθούν σε όλο το τραπέζι».

Αρκετά χρόνια αργότερα οι ηθοποιοί του The Modern Family, Sofia Vergara και Julie Bowen έκαναν αναπαράσταση της θρυλικής φωτογραφίας των Mansfield-Loren

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Από τον Πανάγιο Τάφο: Το Άγιο Φως φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα από τα Ιεροσόλυμα

Στιγμές αγωνίας για την Μιμή Ντενίση: Μπήκε στο εξοχικό της στον Θεολόγο και έμεινε άφωνη με αυτά που είδε