in ,

Prince Michael Jackson II: Φωτογραφία του μικρότερου παιδιού του Michael Jackson

Ο Πρίνς Μάικλ Τζάκσον ΙΙ είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά του είδωλου της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Ο Prince, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Blanket» ως παιδί αλλά τώρα αυτοαποκαλείται «Bigi», γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2002 στη Λα Μέσα της Καλιφόρνια, ένα προάστιο του Σαν Ντιέγκο. Ο τραγουδιστής του «Thriller» μοιράστηκε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του Debbie Rowe, αλλά η ταυτότητα της μητέρας του Bigi δεν αποκαλύφθηκε ποτέ στο κοινό.

Εκπαιδεύτηκε στο Buckley School, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο στο Sherman Oaks, στην Καλιφόρνια, του οποίου οι απόφοιτοι περιλαμβάνουν επίσης την Kim Kardashian, την Alyssa Milano και τη Nicole Richie. Σε αντίθεση με την αδερφή του Paris ή τον μεγαλύτερο αδερφό του Prince, ο νεότερος Μάικλ έχει επιλέξει να κάνει μια εξαιρετικά ιδιωτική ζωή, καθώς σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Εδώ, σε πρόσφατη φωτογράφιση, ο Prince Jackson και ο Bigi παρευρίσκονται στο Third Annual Thriller Night Costume Party για να επωφεληθούν από το Prince’s Heal LA Foundation. Ο Prince φόρεσε μια φανέλα των Chicago Blackhawks και ένα καπέλο του Άγιου Βασίλη ενώ ο μικρός του αδερφός φόρεσε ένα μπλουζάκι Captain America.

Διαφήμιση
Photo by Christopher Polk/Shutterstock

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Storm Reid: Δίνει μάθημα για το σωστό Power Dressing

Emma Roberts: Χαλαρές διακοπές στην Κόστα Ρίκα απολαμβάνει η ηθοποιός