in

Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει τι φταίει όταν δεν τρώτε κάπου καλά

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας ελληνοϊταλός πασίγνωστος σεφ ιδιοκτήτης εστιατορίων επιχειρηματίας αλλά και τηλεοπτικός Σταρ αφού έχει κατά καιρούς παρουσιάσει μαγειρικές εκπομπές.

Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι είναι τέχνη τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης.

Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.

Διαφήμιση

Έχοντας τεράστια εμπειρία και κερδίζοντας και διατηρώντας αστέρι Michelin στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι είναι ο αρμόδιος για να μιλήσει τι μπορεί να φταίει αν πάμε κάπου και δεν μας αρέσει το φαγητό.

Σύμφωνα με τον Έκτορα στον ευλογημένο τόπο που λέγεται Ελλάδα έχουμε ακόμα την τύχη να βρίσκουμε εξαίρετη πρώτη ύλη. Η μαγειρική μας παράδοση μάς έχει διδάξει τρόπους για να την αξιοποιούμε, αναδεικνύοντας την.

Όποτε λοιπόν τρώτε κάπου χάλια, φταίει πάντα κάποιος που δεν ξέρει να μαγειρεύει, όχι το φαγητό μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

ΦΡΙΚΗ: Έκανε giveaway με το σκορ του EURO και εξέδιδε τη 19χρονη ο μπάτσος στην Ηλιούπολη

Νατάσα Παζαΐτη: Πως δημιουργείται ο καρκίνος του μαστού