in

Khloe Kardashian: Η ερωτική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Tristan Thompson

Η Khloe Kardashian ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Πάνω από δύο μήνες, αφότου ο Tristan Thompson επιβεβαίωσε ότι είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με τη Maralee Nichols, η σταρ του Keeping Up With the Kardashians θέλει να ξεκινήσει φρέσκο κεφάλαιο στη ζωή της.

Διαφήμιση

«Η Khloe επιστρέφει εκεί έξω και είναι έτοιμη να αφήσει πίσω τον Tristan», λέει μια πηγή. «Φαίνεται ανοιχτή στα ραντεβού και ενδιαφέρεται να βγει και να διασκεδάσει».

Αν και έκανε αρκετές προσπάθειες στη σχέση τους, η μαμά της 3χρονης True Thompson θέλει έναν νέο άντρα στη ζωή της. Η πηγή προσθέτει: «Βγαίνει σιγά σιγά στη σκηνή των γνωριμιών και ενθουσιασμένη που θα γνωρίσει κάποιον νέο».

Πίσω στο 2018, μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Khloe και ο Tristan χώρισαν, μετά από πολλές φήμες απάτης από μέρους του. Ξαναβρέθηκαν μαζί το 2020 εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, ενώ τελικά ξανά χώρισαν την περασμένη άνοιξη.

Τον Ιανουάριο, ο Tristan ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe για τον «πονό καρδιάς και την ταπείνωση που σου προκάλεσα», αφού τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας επιβεβαίωσαν ότι είναι ο πατέρας του 3 μηνών γιου της Maralee, Theo Thompson. Ο μπασκετμπολίστας αρχικά αναγνώρισε ότι αυτός και η Maralee έκαναν σεξ τον Μάρτιο του 2021, αλλά αμφισβήτησε την πατρότητα του μωρού, όταν τον μήνυσε για την εγκυμοσύνη και τα έξοδα που σχετίζονται με το παιδί.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Η εξέλιξη του στιλ της πιο δημοφιλούς ποπ σταρ του σήμερα

Μαρία Σολωμού: Με χιούμορ, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το κρύο – «Είμαστε κίτρινοι σαν να έχουμε πάθει ίκτερο»