in

Νικολέττα Ράλλη: Η επιλόχειος κατάθλιψη, ο ψυχίατρος και τα χάπια. Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια, τα παίρνεις για πολύ καιρό» αναφέρει η παρουσιάστρια

Η Νικολέττα Ράλλη, με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» το Σάββατο 5/2, αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» ότι η ταλαιπωρήθηκε από το τέρας, που ονομάζεται επιλόχειος κατάθλιψη.

«Όσες φορές έχω δει την Ελεονώρα να μιλάει για το θέμα της μητρότητας, είναι νομίζω η μοναδική γυναίκα που έχω ταυτιστεί απόλυτα. Λέω επιτέλους δεν είναι  ιδέα μου! Αυτό το πένθος που περιγράφει η Ελεονώρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Επειδή και εγώ το ένιωσα, αλλά με εμένα δεν είχε να κάνει με το πριν και το μετά, είχε να κάνει με μια αδιανόητη μαυρίλα, την οποία την ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο. Καταρχάς μετά πήγα σε ψυχίατρο. Άμα θες να πάρεις φάρμακα, πας σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Του είπα τι νιώθω και πήρα φαρμακευτική βοήθεια. Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια, τα παίρνεις για πολύ καιρό» εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Διαφήμιση

Σήμερα, Δευτέρα 7/2, η Ελένη Μενεγάκη, ακούγοντας όσα είπε on camera η παρουσιάστρια του OPEN, δεν δίστασε να περιγράψει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που την κυρίευαν όταν ήταν έγκυος. Όπως τόνισε, η αγωνία της ήταν μεγαλύτερη πριν γεννηθούν τα παιδιά της. Μόλις κρατούσε στην αγκαλιά της το μωράκι της, ηρεμούσε. Παράλληλα, υπογράμμισε είχε τη βοήθεια της μητέρας της, πράγμα πολύ σημαντικό για εκείνη.

«Μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο καλάθι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έκανα τέσσερα παιδιά και – δεν λέω ψέματα – ζορίστηκα στην πορεία. Όταν τα παιδιά ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Σε αυτά ναι, έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις γέννες μου, όμως, η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και θα πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα, δεν είχα τίποτα. Πραγματικά σας το λέω. Αισθανόμουν πιο ήρεμη, γιατί είχα τη μητέρα μου πλάι μου, ήμουν οχυρωμένη. Τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Αυτό δεν το ένιωσα. Αλήθεια σας λέω, οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό» δήλωσε η παρουσιάστρια του ΜΕGA.

«Και επειδή γεννώντας ήξερα ότι στις 40 μέρες θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά μου και η δουλειά μου ήταν ευχαρίστηση, ο κόσμος που ήταν δίπλα μου, οι συνεργάτες μου, ήταν πάντα βοηθητικοί. Δηλαδή σε όλα είχα βοήθεια» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Εντυπωσιάζει με καυτό ροζ μπικίνι στο Μαϊάμι Μπιτς

Ιωάννα Παππά: «Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξεπεράσω το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη»