in ,

Kendall Jenner: Πως να φορέσετε τα oversized πουκάμισο

Ένα από τα ονόματα που εμφανίζονται στην παγκόσμια επικαιρότητα συνέχεια είναι η Kendall Jenner, η οποία όπου και να βρεθεί, τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα πάνω της.

Το top model σε κάθε δημόσια εμφάνιση της τραβάει τα φλάς των φωτογράφων, τα οποία αναβοσβήνουν σε φρενήρεις ρυθμούς, αφού δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να την αποθανατίσει κάποιος αν δεν το θέλει και η ίδια.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά η Τζένερ φωτογραφήθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, φορώντας το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit. Αν και νομίζετε ότι αναφερόμαστε σε floral prints ή παστέλ χρώματα, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η Kendall φόρεσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι, ένα λευκό τοπ με τιραντάκι και ένα μαύρο πουκάμισο.

Το style της Κένταλ Τζένερ είναι ο ορισμός του laid-back street style. Φόρεσε το oversized πουκάμισο, δηλαδή το απόλυτο ανοιξιάτικο layering piece. Εκτός από την άνοιξη, αυτό το πουκάμισο θα είναι τέλειο φορεμένο και το καλοκαίρι.

Αν λατρεύετε και εσείς το style της Jenner, μπορείτε να φορέσετε το oversized πουκάμισο ξεκούμπωτο ή μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζιβάγκο και jeans. Αν έχει κρύο, από πάνω μπορείτε να προσθέσετε ένα puffer jacket ή ένα παλτό. Εναλλακτικά, ταιριάζει και μέσα από γιλέκο, πάνω από κολάν και μποτάκια ή σε συνδυασμό με μια φούστα και καλσόν.

Τέλος, όλα τα σύνολα που αναφέραμε, μπορούν να φορεθούν απ’ το πρωί έως το βράδυ.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Η φωτογραφία τους γεμάτη πάθος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Beyoncé: Η πιο σέξι και καλοντυμένη σταρ στο Super Bowl