in

Novasports Running Team: Η ομάδα της Nova που τρέχει και πρωταγωνιστεί στο δρομικό κίνημα!

Και το 2019 η “Novasports Running Team” συμμετέχει δυνατά στα δρομικά δρώμενα της Ελλάδας! Η Nova, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να στηρίζει επικοινωνιακά, αλλά και να λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη.
Στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς, η Novasports Running Team συμμετείχε με 450 δρομείς σε εννέα δρομικές διοργανώσεις, πετυχαίνοντας πέντε διακρίσεις. Η ομάδα της Nova έλαβε μέρος στον «6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου», στο «5th Lycabettus Run», στον «5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας», στο «Kallithea Run ’19», στον «14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος-bwin», στον «19ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας», στον «10ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο», στην «Ειρηνοδρομία 2019» και στο «Sifnos Run». Βρες παπουτσια για τρέξιμο εδω και κ’αψε χιλιόμετρα.
Την εμπειρία του τρεξίματος με τη “Novasports Running Team” απολαμβάνουν εργαζόμενοι, συνδρομητές, συνεργάτες αλλά και φίλοι της Nova που μοιράζονται την αίσθηση του να γίνεσαι «ένα» με μία δυναμική ομάδα στην οποία κυριαρχεί το πάθος, η ομαδικότητα, το ενθουσιώδες κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.
Η Nova, εκτός από τη συμμετοχή της “Novasports Running Team” στήριξε τις παραπάνω δρομικές διοργανώσεις και ως Χορηγός Επικοινωνίας.
Η #NovasportsRunningTeam δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η παιδεία είναι θέμα ανατροφής. Δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση και υπάρχει λόγος για αυτό

κατερινα καινουργιου καναλι σαββιδη

Κατερίνα Καινούργιου: Τι τρέχει με το Κατερινάκι στο κανάλι του Σαββίδη το open tv